Otevírací doba 1. a 8.5. Více informací

Palivo zdarma ke kotlům DAKON!

Společnost DAKON připravila akci na podporu vybraných kotlů na tuhá paliva, ke kterým dostanete poukaz na odběr paliva zdarma!

Palivo zdarma ke kotlům DAKON! zveřejněno: 16. 10. 2018

Rádi bychom vás informovali o prodejní akci na kotle značky DAKON (DOR 4F, DOR 5F P, DOR N AP, DOR N A, DOR 5N A, NP Pyro a SP Pyro).

V období do 31.12.2018 nebo do vyčerpání zásob bude ke všem v akci uvedeným kotlům značky DAKON přikládán poukaz na odběr paliva (uhlí, pelety, dřevo) podle typu kotle. Společnost DAKON a společnost PTÁČEK-velkoobchod, a.s. si vyhrazují právo na změny v průběhu konání akce.

Podrobná pravidla akce a více informací na webu dodavatele: https://www.dakon.cz/

Kotle na tuhá paliva DAKON můžete objednat a zakoupit v prodejní síti Ptáček - velkoobchod. Na našich centrálních distribučních místech máme vybrané modely skladem. Objednané zboží jsme tak schopni dodat na ostatní pobočky nebo přímo k zákazníkovi v rámci několika pracovních dnů od objednání. Více informací o produktech ze sortimentu divize a vytápění a ohřev vody požadujte u svého prodejce, obchodního zástupce nebo na našich Instalatércentrech. Kompletní sortiment výrobků značky DAKON je k objednání v prodejní síti Ptáček - velkoobchod.

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Akční leták - palivo zdarma ke kotlům DAKON PDF 463.03 KB