Otevírací doba 1. a 8.5. Více informací

Ohřívače značky CONCEPT za výhodné ceny

Ohřívače značky CONCEPT za výhodné ceny zveřejněno: 12. 1. 2021

Rozšířenou nabídku a výhodnější ceny v této době představuje Concept. Ceny jsou u mnoha modelů výhodnější než u konkurenčních výrobků se stejným objemem a výkonem.

Elektrické a kombinované ohřívače vody Concept přináší řadu výhod. Jejich nákupem získáte spotřebič, který se stará o vaše pohodlí. Zaručena je odolnost a perfektní izolační vlastnosti. Mezi významné přednosti patří bezpečnost spotřebiče, která je zajištěna spolehlivou konstrukcí zásobníku vody. Připočteme-li k tomu snadnou údržbu a servis, které zajistí dlouhodobý a vynikající provoz, či jednoduchou montáž a snadnou výměnu za starý ohřívač, je volba nasnadě.

Vrátíme-li se k samotné konstrukci, vyšší odolnost je dosaženo precizními výrobními procesy s využitím metody plazmového svařování vnitřní nádoby. Počítačová kontrola spodní svařovací teploty zajišťuje kvalitní a trvanlivé spoje. Absence pomocných materiálů v procesu svařování poskytuje ve výsledku hladší povrch, který následně umožní vysoce kvalitní smaltování a zajistí tak dlouhou životnost nádoby.

Technologicky vyšší úrovně přesnosti smaltovacího procesu, který zajišťuje rovnoměrné rozložení smaltu po celé ploše, zatímco lepší přilnavost ke kovu zvyšuje celkovou spolehlivost ohřívače vody. Vyšší množství titanu obsaženého ve smaltovacím prášku zaručuje dodatečnou pevnost a delší životnost zásobníku bez ohledu na kvalitu ohřívané vody. Hořčíkové anody, která chrání vnitřní smaltový povlak a tím zajišťuje bezporuchový provoz a až o 50 % delší životnost vnitřního zásobníku vody. Může se snadno demontovat a vyměnit. Suché topné těleso je chráněno proti vodnímu kameni a zajišťuje tichý provoz. Zajištěna je snadná údržba. Praktické jsou dvě úrovně nastavení výkonu. Trubky na teplou vodu z nerezové oceli, která je odolná vůči vysoké teplotě a tlaku uvnitř zásobníku, zaručuje bezporuchový provoz po celou dobu životnosti ohřívače vody. Velkou předností je i dostatečně velká příruba, která umožňuje snadné čištění a údržbu uvnitř elektrického ohřívače vody.

Elektrické ohřívače Concept mají vynikající izolační vlastnosti, které jsou zajištěny použitím speciální technologie, která uvnitř ohřívače vytváří vysoce účinnou izolaci pro udržení vody v teplém stavu až do doby jejího použití. Umožňuje eliminaci tepelného mostu mezi zásobníkem vody a montážní konzolí, což vede ke snížení tepelných ztrát až o 16 %.

K dispozici jsou průběžně elektrické ohřívače vody pro vertikální i horizontální instalaci:

  • varianty objemů 50 l, 80 l, 100 l, 120 l a 150 l
  • svislá i vodorovná montáž
  • regulace teploty
  • světelné indikátory pro vizualizaci pracovního režimu
  • světelný indikátor zapnuto / vypnuto
  • elektrický kabel s vidlicí
  • moderní design
  • velká příruba pro snadnou údržbu
  • pojistný ventil se třemi stupni ochrany

Pro bližší informace kontaktujte svého obchodního zástupce, popřípadě navštivte nejbližší Instalatércentrum Ptáček, kde získáte i další informace o produktech.

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Concept_ohrivace_vody PDF 1.26 MB