Velikonoční otevírací doba Více informací ×

Odkouření BAXI ECON

Představujeme vám nový systém děleného plastového odkouření o průměru 80 mm řady BAXI ECON dostupného na našich Instalatércentrech.

Odkouření BAXI ECON zveřejněno: 5. 2. 2018

Ve spolupráci s dodavatelem BAXI představujeme nový systém plastového flexibilního odkouření ECON. Odkouření o průměru 80 mm nahrazuje původní systém ECON. BAXI ECON je jednovrstvý systém, jeho základ tvoří klasické trubky a flexibilní hadice. Ty doplňuje sada systémových komponent, jako kolena, revizní díly, spojky a další. Hlavní předností systému je rychlá a snadná montáž, flexibilní hadici je též možné řezat pomocí zalamovacího nože.

Výhody odkouření BAXI ECON:

  • Cenově výhodný systém odkouření
  • Hadice vyrobena z UV stabilního plastu
  • Řezání a spojování hadice je velmi jednoduché
  • Bajonetový spoj zajišťuje přesnost a rychlost spojování
  • Jistící objímka spoje zajišťuje pevnost spoje a zabraňuje jeho rozpojení

Systém odkouření BAXI můžete objednat a zakoupit v prodejní síti Ptáček - velkoobchod. Sortiment je skladem na vybraných pobočkách a centrálních distribučních místech. Na všechny naše pobočky nebo přímo k zákazníkovi jsme schopni jednotlivé produkty dodat v rámci několika pracovních dnů od objednání. Více informací o produktech ze sortimentu vytápění a ohřev vody požadujte u svého prodejce, obchodního zástupce nebo na našich Instalatércentrech. Kompletní sortiment výrobků značky BAXI je k objednání v prodejní síti Ptáček - velkoobchod, se složitějšími zakázkami vám pomohou naši specialisté z oddělení technické podpory prodeje.

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Leták - BAXI ECON PDF 912.78 KB