Otevírací doba 1. a 8.5. Více informací

Nový Outlet Brno Líšeň

Koupelnový sortiment získáte s výraznou slevou v Brně.

Nový Outlet Brno Líšeň zveřejněno: 22. 2. 2024

Vodovodní a sprchové baterie, vany, sanita, koupelnový nábytek, koupelnové doplňky, radiátory, ale i kotle, podlahové vytápění a kompletní materiál voda ,topení, plyn a to vše se slevou až 90 %, to je nabídka nového Outletu v Brně. Nová prodejna s výprodejovým sortimentem je v Brně – Líšni. Velký a moderní Outlet Ptáček, je v těsné blízkosti Instalatércentra na adrese Drčkova 2876/17.

Neuvěřitelné ceny na vás čekají i v dalších městech
Kromě Brna můžete navštívit Outlety i v Olomouci, Čestlicích, Unhošti a Plzni, kde můžete nakupovat za ceny, které vás opravdu překvapí. Na těchto specializovaných prodejnách Outlet naleznete nejen zboží doprodávané, ale i zboží z výstav a veletrhů či zboží vyřazené při rekonstrukci kójí na koupelnových studiích, které vyprodáváme s výraznou slevou až 90 % z původních doporučených cen výrobce.

Zboží se v Outletu dlouho neohřeje
Na rozdíl od koupelnových studií Ptáček či Instalatércenter, tak sortiment Outletů se velmi často mění. Má to hned dva důvody. Tím prvním jsou výrazné slevy výrobků a druhým je změna sortimentu v našich koupelnových studiích v Čechách a na Slovensku. Ta poměrně často obnovují vystavený sortiment, aby tak reagovali na potřeby trhu, modernizaci koupelen, změny designu, zavádění nových trendů, zkrátka, aby co nejvíce postihly potřeby co nejširšího spektra zákazníků.

Každý den jiné zboží
Potřebujete-li například umyvadlo či toaletu na chalupu, zrcadlo s toaletkou do pokoje pro hosty, jakoukoli baterii, která by měla nahradit tu kapající, co máte už dlouho doma, tak Outlet pomůže. Nejlepší informace o aktuální nabídce mají přímo prodejci, kteří vám rovněž poskytnou přesnou informaci o případné nekompletnosti či poškození výrobku. Momentálně nabízíme celé či neúplné série sanitární keramiky, obkladů a dlažeb, vodovodních armatur, koupelnového nábytku a doplňků. Ale již zítra to tak být nemusí. Doprodejovou nabídku tvoří i doplňkový a montážní sortiment.

  • outlet_brno_1
  • outlet_brno_2
  • outlet_brno_3
  • outlet_brno_4
  • outlet_brno_5
  • outlet_brno_6