Nový katalog nejen pro studnaře

Katalog Kopané a vrtané studny, čerpadla a příslušenství je plný novinek.

Nový katalog nejen pro studnaře zveřejněno: 18. 3. 2022

Jedním z mnoha často diskutovaných témat je význam vody pro nás i přírodu. S tím souvisí zadržování vody v přírodě, správné hospodaření, úspory při spotřebě a podobně. Mezi významné zdroje vody kromě různých toků a stojatých vod, patří především studny. Právě jim se věnuje nejnovější přírůstek mezi katalogy s názvem „Kopané a vrtané studny, čerpadla a příslušenství“. Z něho se dozvíte o naší nabídce zboží určeného k vybudování kopaných a vrtaných studní. Tento podklad je určen především pro firmy zabývající se tímto oborem podnikání.

Katalog jsme vydali v tištěné i elektronické podobě. Tištěnou verzi najdete v Instalatércentrech a ta elektronická je ke stažení níže.

Z katalogu se dozvíte kromě jiného i o novém zboží, jako jsou například:

Při samotných objednávkách je pak nutné počítat s tím, že určitý sortiment je pouze na vybraných pobočkách. Platí to například o betonových skružích či pažícím potrubí, které bude na lokacích Olomouc, Jihlava a Unhošť. Na další podrobnosti, technické parametry, termín dodání, či možnosti distribuce se zeptejte svého obchodního zástupce popřípadě na svém nejbližším Instalatércentru Ptáček.

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Kopané, vrtané studny a čerpadla PDF 4.31 MB