Otevírací doba 1. a 8.5. Více informací

Novinky z Dřevojasu charakterizuje univerzálnost

Novinky z Dřevojasu charakterizuje univerzálnost zveřejněno: 8. 6. 2020

Novinky českého výrobce koupelnového nábytku, firmy Dřevojas, spojuje moderní a minimalistický design, promyšlené a funkční detaily a velký výběr možností. Hlavní pozornost se upírá na kolekci MODULE s vysokou úrovní modularity, projektové řady PROJECT a PROJECT BENEFIT nebo na novou řadu galerek FOCUS.

Přizpůsobit nábytek prostorům koupelny lze například s kolekcí MODULE, která vyniká velkou flexibilitou v otázce volby rozměrů a počtu zásuvek. K dispozici jsou rozměry 80, 100, 120 nebo 140 cm, s tím, že je možné si určit i výšku a počet zásuvek. Možnosti jsou celkem tři – jedno, dvou nebo čtyřzásuvková řešení. Skříně kolekce MODULE lze vyrobit v celé řadě povrchových úprav. Naprostou originalitu zajišťuje nový dekor Organic, tvořený lisovanými rostlinami a květy z tyrolských Alp. Další ozdobou této řady jsou kvalitní keramická umyvadla Glance, Kube a Joy 3.

Požadavky na univerzálnost a kvalitní design splňují kolekce PROJECT a PROJECT BENEFIT, které se vyrábějí v nejtypičtějších rozměrech 60 a 70 cm. Díky tomu jsou vhodné pro velká projektová řešení. U kolekce PROJECT je navíc k dispozici výběr z celé řady dekorů, dřevodekorů nebo lakovaných provedení skříní, která jsou vyráběna pro oblíbená umyvadla Laufen Pro S a Grohe.

Řada PROJECT BENEFIT je vyráběna v bílém laku a výrobce ji dodává s keramickým umyvadlem Q. Kvalita je zastoupena také novou subtilní úchytkou T05. Jako celek představuje řada PROJECT BENEFIT praktické a kvalitní řešení za velmi výhodnou cenu.

Ve výčtu novinek nesmíme zapomenout i na galerky řady FOCUS s mnoha praktickými funkcemi a detaily. Při ranní hygieně člověk ocení otevřenou niku ve spodní části galerky, vhodnou pro odložení drobností, nebo zabudovanou elektrickou zásuvku uvnitř skříně. Interiér galerky je rozdělen skleněnými policemi a zpřístupněn dvířky s oboustrannými zrcadly. K dispozici je výběr z jedno nebo dvoudvéřové varianty.

A s čím dalším ještě přichází Dřevojas?

  • Nabídku dekorů obohatil krásný dřevodekor Tobacco a Galaxy imitující povrch mramoru.
  • V rámci kolekce INVENCE přibyly nadčasové doplňkové skřínky pro horní či dolní zavěšení a možnost výroby sortimentu této kolekce z masivu.
  • Kolekce VARIANTE nově obsahuje i koupelnové skříňky pro umyvadla z produkce Dřevojasu, Glance a Zoom.

Více informací o produktech ze sortimentu koupelnového nábytku požadujte u svého prodejce či obchodního zástupce. Kompletní sortiment výrobků značky Dřevojas je k objednání v prodejní síti Ptáček.