Velikonoční otevírací doba Více informací ×

Nově nabízíme sprchové žlaby Concept 200 EVO a Concept 300

Nově nabízíme sprchové žlaby Concept 200 EVO a Concept 300 zveřejněno: 14. 8. 2020

Novinkou v nabídce sprchových žlabů jsou výrobky firmy TECE. Ta přichází s výběrem sprchových žlabů, které rozšíří náš bohatý sortiment z oblasti instalace. Jedná se o žlab Concept 200 EVO, který nabízí vysokou kvalitu a odolnost, sekundární odvodnění i snadnou instalaci. Podobné je to i s druhým produktem v nabídce. Rádi je představíme blíže.

Concept 200 EVO

Concept 200 EVO se skládá ze samotného těla žlabu z kvalitní nerezi se sekundárním odtokem, který zajišťuje odvod nežádoucí vody z prostorů pod dlažbou. Vyrábí se v délkách 700 – 1500 mm s montážní výškou 67 – 120 mm v závislosti na použitém sifonu. K dispozici je celistvý nebo perforovaný nerezový rošt a rošt pro vložení dlažby. Sprchové žlaby Concept 200 EVO jsou kompatibilní s příslušenstvím TECEdrainline. Příslušenství, které je možné dokoupit, tvoří: montážní podpěry, sítko proti nečistotám, protipožární prostup a zvuková izolace. TECE má širokou škálu sifonů s různou velikostí kapacity odtoku a možného připojení odpadu v jakémkoliv směru. Sifony jsou vyráběny z plastu s vyšší chemickou odolností.

Co je třeba pro kompletní instalaci:

  • Rošt
  • Žlab
  • Sifon

Co usnadní instalaci:

  • Montážní podpěry v rozmezí 94 – 187 mm
  • Zvuková izolace

Concept 300

Concept 300 přináší oproti Conceptu 200 EVO především montážní výhody. Profil žlabu lze zkrátit dle požadovaných rozměrů. Vyrábí se v délkách 800 – 1200 mm s montážní výškou 73 – 103 mm v závislosti na použitém sifonu. K dispozici je verze z leštěné nebo broušené nerezové oceli. Sprchové žlaby Concept 300 jsou plně kompatibilní s příslušenstvím TECEdrainprofile. Příslušenství, které je možné dokoupit, tvoří: montážní podpěry, sítko proti nečistotám a zvuková izolace. Na výběr jsou dva typy sifonu s možností volby kapacity odtoku.

Co je třeba pro kompletní instalaci:

  • Sprchový profil
  • Sifon

Co usnadní instalaci:

  • Montážní podpěry v rozmezí 65 – 194 mm
  • Zvuková izolace

Více informací o produktech ze sortimentu instalace požadujte u svého prodejce či obchodního zástupce. Kompletní sortiment výrobků privátní značky Concept je k objednání v prodejní síti Ptáček - velkoobchod.