Velikonoční otevírací doba Více informací ×

Nově otevřeno - IC a VO Tábor

Naše stavební úsilí se tentokrát projevilo v jihočeském Táboře, kde vznikla v rozšířené obchodní zóně nově vybudovaná pobočka poskytující zázemí pro všechny naše prodejny.

Nově otevřeno - IC a VO Tábor zveřejněno: 7. 6. 2019

Pro zvýšení komfortu poskytovaných služeb a vyšší dostupnost pro naše zákazníky jsme se opět pustili do velkého budování. Naši síť Instalatércenter tak čerstvě doplnila zcela nová pobočka v Táboře. Nová velkokapacitní samoobslužná prodejna v Táboře doplní stávající obchodní síť a nahrazuje tak starou pobočku na Měšické ulici, která byla uzavřena.

V rámci našeho konceptu prodeje je pobočka v Táboře doplněna o nově vzniklé středisko velkoobchodu, které bude z nadstandardně vybaveného skladu zásobovat okolní pobočky i zákazníky z řad profesionálních montážních a realizačních firem..

Instalatércentrum je koncipováno jako velká samoobslužná prodejna s přehledným uspořádáním nabízeného sortimentu sanita - voda - topení - plyn - inženýrské sítě. Reprezentativní vzdušné prostory, dobře zásobený přilehlý sklad, komfortní zóna s občerstvením pro zákazníky a ochotný zkušený personál.

Přestěhovanou pobočku naleznete na adrese:
PTÁČEK - velkoobchod, a.s.
Instalatércentrum Tábor
Soběslavská 3191
390 05 Tábor

e-mail: tabor(zavináč)ptacek.cz

tel IC: +420 257 192 963
tel VO: +420 257 192 959

Po - Pá 7:00 - 16:30 hod.
So 7:30 - 11:30 hod.

Rádi vás přivítáme a obsloužíme i na kterémkoliv jiném Instalatércentru, nebo koupelnovém studiu v rámci naší prodejní sítě Ptáček - velkoobchod.

  • Nově otevřeno - IC a VO Tábor
  • Nově otevřeno - IC a VO Tábor
  • Nově otevřeno - IC a VO Tábor
  • Nově otevřeno - IC a VO Tábor
  • Nově otevřeno - IC a VO Tábor