Otevírací doba 1. a 8.5. Více informací

Nové FLEXI adaptéry najdete v našich Instatércentrech

ISIFLO FLEXI adaptér a vytváří přechod na kovová i libovolná plastová potrubí s velkou tolerancí na jedné dimenzi

Nové FLEXI adaptéry najdete v našich Instatércentrech zveřejněno: 19. 8. 2020

ISIFLO FLEXI využívá vysoce kvalitní high tech kompozitní materiál, který nabízí dokonalou kombinaci mechanických vlastností kovu a korozi odolných vlastností plastu. Kompozitní materiál nabízí více jak 5x vyšší pevnost než nejdokonalejší a nejpevnější druhy plastu (např. ve vodárenství používaný delrin, polyacetát), více jak 10x vyšší pevnost než PE100. Tuto extrémní mechanickou pevnost oceníte především v oblasti závitů, které jsou kritickým místem všech plastových spojek. Kompozitní materiál ISIFLO FLEXI předčí plast i v oblasti teplotní roztažnosti nebo křehkosti.

Na výrobky ISIFLO FLEXI získáte stejně jako u programu ISIFLO MOSAZ 20 letou záruku na vlastní výrobek i následně způsobené škody.

Design ISIFLO FLEXI umožňuje snadné nasunutí potrubí do spojky. Není třeba rozebírat spojku, povolovat matku, ani třeba vyvíjet nadměrnou sílu pro nasunutí na potrubí. Zasunutím potrubí a následným mírným povytažením potrubí zpět dochází k zajištění proti vytržení. Systém je funkční i v rozvodech s nízkým tlakem, který bývá pro některé nástrčné spojky kritický.

Výhodou spojek ISIFLO SPRINT oproti mechanickým tvarovkám, kde je nutné použít nástroj na dotažení matky je skutečnost, že ISIFLO sprint nevyžaduje žádné další montážní nářadí.

    Další výhody:

  • 100 % korozi odolný systém
  • Mechanická pevnost srovnatelná s kovem – jistota pevných závitů
  • Rychlá montáž pouhým nasunutím na potrubí
  • Rychlá demontáž pouze povolením matky
  • Extrémně jednoduchá práce eliminující montážní chyby
  • Jednotlivě balené s montážním návodem
  • Vhodné pro podzemní instalaci
  • Vhodné pro použití za jakýchkoliv teplotních podmínek

Tyto spojky není možné použít na plyn.

Skladem držíme FLEXI adaptér ve variantě s palcovým závitem. Přijďte se o tom přesvědčit do našich Instalatércenter a nakupte si i další potřebný materiál pro realizaci vašich zakázek. Poskytneme vám konkurenční ceny, poradíme a v případě potřeby přivezeme materiál na místo potřeby.


Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
ISIFLO katalog PDF 6.47 MB