Velikonoční otevírací doba Více informací ×

NIBE představuje novou řadu tepelných čerpadel s označením „S“

Na trh přichází novinka, která vás určitě překvapí pokročilými technologiemi.

NIBE představuje novou řadu tepelných čerpadel s označením „S“ zveřejněno: 14. 4. 2020

Tepelná čerpadla NIBE se vyznačují především vysokou kvalitou, uživatelskou přívětivostí a hlavně jedinečným regulátorem. První řadu tepelných čerpadel NIBE s touto regulací a barevným displejem pro intuitivní ovládání firma uvedla na trh již před 10 lety. Ačkoliv je tento regulátor stále jeden z nejlepších, přichází na trh pro letošek s doposud nejchytřejším produktem.

Produkty nové řady „S“ přispějí k rozvoji chytré domácnosti. U nové řady „S“ klade výrobce důraz na kvalitu, efektivitu, minimální provozní náklady a maximální šetrnost k životnímu prostředí. Regulátor disponuje nově velkým dotykovým displejem a širokým spektrem moderních funkcí, jako je například adaptivní řízení výkonu podle předpovědi počasí. Samozřejmostí je připojení k internetu nejen pomocí LAN, ale také integrované WiFi. Zařízení navíc doplňuje vlastní bezdrátová síť (pro rychlou komunikaci s příslušenstvím či dalšími komponenty v rámci chytré domácnosti) a samozřejmě možnost připojení k nadřazenému systému pomocí protokolu MODBUS/TCP.

Je zřejmé, že v budoucnu bude v budovách kladen velký důraz na chytrá řešení čemuž odpovídá plánované zavedení indikátoru připravenosti budovy na chytrá řešení – SRI Komisí Evropské unie a díky nové platformě se dá realizovat již dnes.

V první fázi se změna týká tepelných čerpadel systému země-voda NIBE S1155 a 1255, nejprodávanější vnitřní systémové jednotky VVM S320 a regulátoru SMO S40 či nová pokojová jednotka RMU S40. Všechny produkty disponují velkým dotykovým displejem.

Součástí balíčku novinek je také nová verze aplikace pro vzdálenou správu s označením MyUplink. Jedná se o vyšší úroveň stávající platformy NIBE Uplink, která je v provozu již od roku 2011.

Zcela nová je potom aplikace MyUplink Pro určená pro montážní firmy nabízí například:

  • Aktuální data z tepelného čerpadla
  • Možnost vložit firemní údaje přímo z aplikace do tepelného čerpadla
  • Přímé připojení k tepelnému čerpadlu bez nutnosti externí sítě
  • Průvodce spuštění z aplikace
  • Aktualizaci softwaru tepelného čerpadla
  • Registraci produktu

Nová tepelná čerpadla řady "S" od NIBE můžete objednat a zakoupit v prodejní síti Ptáček - velkoobchod. Dodání na všechny naše pobočky nebo přímo k zákazníkovi je pak velice rychlé. Více informací o produktech ze sortimentu divize vytápění a ohřev vody požadujte u svého prodejce, obchodního zástupce nebo na našich Instalatércentrech. Kompletní sortiment i dalších výrobků značky NIBE je k dostání v prodejní síti Ptáček - velkoobchod.

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
NIBE S1255 PDF 695.11 KB
NIBE VVM S320 PDF 1.68 MB