Velikonoční otevírací doba Více informací ×

Naším novým dodavatelem kvalitních klimatizací je GREE

 Naším novým dodavatelem kvalitních klimatizací je GREE zveřejněno: 27. 8. 2021

V nedávné době jsme zahájili spolupráci s největším světovým výrobcem klimatizační a tepelné techniky, společností GREE. Za 30 let budování značky na globálním trhu dnes působí ve 160 zemích, kde si jejich produkty vyzkoušelo na 300 miliónů uživatelů. Díky vynikající kvalitě a spolehlivosti, moderním technologiím a péči o životní prostředí si GREE získalo jméno důvěryhodné značky, která vznikla v roce 1991 v Číně.

Ve výrobním programu GREE najdete nástěnné klimatizace pro rodinné domy, byty nebo kanceláře, ale také poloprůmyslové multisplitové klimatizace pro velké kancelářské a průmyslové objekty. Portfolio výrobků doplňují přenosná zařízení, jako jsou okenní klimatizace, mobilní klimatizace a odvlhčovače vzduchu.

V blízké době by se i na našem trhu měly objevit tepelná čerpadla pro rodinné domy a velkokapacitní klimatizační systémy s plynulou regulací výkonu pro velké komerční budovy, také z produkce GREE.

V našem sortimentu již nyní najdete nástěnné klimatizace s venkovní jednotkou, které efektivně vychladí byt, dům kancelář, nebo pracovnu. Nástěnné klimatizace GREE slučují špičkové technologie, díky kterým je jejich provoz efektivní a spolehlivý.

Cílem společnosti je vytvářet partnerství založené na individuálním přístupu, flexibilitě a profesionalitě. Smyslem spolupráce rozumíme efektivní poradenství v rané fázi projektu, dodávku v termínech při realizaci a zajištění kvalitního záručního i pozáručního servisu po celou dobu životnosti produktů a klimatizací GREE. Právě to je společné kromě vysoké kvality výrobků pro naše partnerství. Také my uplatňujeme podobné zásady při přístupu k našim zákazníkům. Přesvědčte se o tom na našich pobočkách.