Nářadí Milwaukee® z vás dělá mistra

Nářadí, které je přizpůsobeno potřebám šikovných řemeslníků.

Nářadí Milwaukee® z vás dělá mistra zveřejněno: 30. 5. 2022

Většina z našich zákazníků jsou instalatéři a topenáři. Proto u nás najdou vše důležité pro jejich práci. Jsme si vědomi, že každá jejich činnost je zaměřena na výsledek. Aby dílo bylo co nejkvalitnější, je třeba používat nejen dobré materiály, ale zároveň i kvalitní nářadí. Na něm leckdy závisí i výsledek práce. Proto i my spolupracujeme s nejlepšími v oboru. Pokud jde o nářadí, tak naši nabídku rozšiřuje renomovaná značka Milwaukee®.

Jsou to odborníci na vybavení pro různé profese. Specializované týmy JSS (Jobsite Solutions - demonstrátoři) a produktové týmy pravidelně komunikují s konkrétními řemeslníky. Díky úzké spolupráci s uživateli tak lépe rozumí tomu, co dělají a co potřebují. Na základě poznatků pak vyrábí kvalitní, odolné, speciální, profesionální nářadí s dlouhou výdrži, aby práce řemeslníků byla snadnější, rychlejší a produktivnější.

V naší nabídce proto kromě jiného najdete například akumulátorové lisy pro různé velikosti a materiály, sady adaptérů pro závitořezy, bohatý akumulátorový program, jako jsou řezáky a pily, akumulátorové čističe odpadních vod, vrtačky, úhlové brusky, bourací kladiva a další ruční nářadí a příslušenství, které vám pomáhá pracovat bezpečně a efektivně.

Výrobce kvalitního nářadí myslí na vše, i na vysoký komfort při vaší práci. Není proto bez zajímavosti, že mezi základními řemeslnickými potřebami v naší nabídce najdete i velmi kvalitní vyhřívanou bundu Premium, která odolává nejen vodě a větru, ale má i 3 topné zóny.

Prohlédněte si v našich provozovnách nabídku značky Milwaukee®, poradíme vám vše potřebné.