Otevírací doba 1. a 8.5. Více informací

Nádrže na dešťovou vodu VarioTank

VarioTank od společnosti BOCR je unikátní inovativní modulová stavebnice nízkoprofilových nádrží na dešťovou vodu s neomezenou kapacitou, kterou představujeme ve světové premiéře.

Nádrže na dešťovou vodu VarioTank zveřejněno: 24. 5. 2018

Unikátní systém zachycování a zpracování dešťové vody přichází v podobě modulové stavebnice VarioTank od výrobce BOCR Trading. Díky modulové konstrukci umožňuje navrhnout a optimalizovat objekt nádrže dle individuálních požadavků každé stavby.

Instalace a použití nádrží na dešťovou vodu VarioTank je vhodné především v lokalitách s vysokou hladinou podzemní vody, skalnatého podloží, malých či nízkých stavebních prostor s omezenou možností provést hluboký výkop. Nádrže je vhodné instalovat pod příjezdové komunikace, chodníky či parkoviště. V místech, kde vám nezabírají cenné místo zahrady pro výsadbu stromů, stavbu bazénu, pergol či dětských hřišť. Nádrže jsou dodávány s kruhovou tuhostí SN 8 pro instalace s extrémní zátěží.

Základem systému je sběrný modul o objemu 1000 litrů a váze pouhých 48 kg. Který se spojuje s akumulačním modulem - troubou DN 600, o objemu 282 l/m a váhou pouhých 15,8 kg/m. Popis kompletního systému VarioTank a příslušenství naleznete v příloze níže.

Výhody chytrého řešení stavebnicových modulů na dešťovou vodu VarioTank:

  • Systém modulové stavebnice (libovolný tvar kopírující požadavek stavebníka)
  • Nízkoprofilové pojezdové nádrže
  • Jednoduchá montáž bez nutnosti mechanizace a betonování
  • Vysoká mechanická pevnost s možností pojezdu
  • Spolehlivé a testované řešení

Nádrže na dešťovou vodu VarioTank výrobce BOCR můžete objednat a zakoupit exkluzivně pouze v naší prodejní síti Ptáček - velkoobchod. Na kteroukoliv z našich poboček nebo přímo k zákazníkovi jsme schopni dodat požadované zboží v rámci několika pracovních dnů od objednání. Více informací o produktech ze sortimentu divize Inženýrských sítí požadujte u svého prodejce, obchodního zástupce nebo na našich Instalatércentrech. Kompletní sortiment výrobků pro nakládání s dešťovou vodou je k objednání a zakoupení v prodejní síti Ptáček - velkoobchod. Podrobné informace o nakládání s děšťovou vodou naleznete rovněž na webu: http://www.destovka-ptacek.cz/. Máte zájem o další informace nebo nabídku? Napište nám na inzenyrskesite(zavináč)ptacek.cz nebo použijte kontaktní formulář! S návrhem řešení a složitějšími realizacemi vám pomohou naši specialisté!

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Leták - Nádrže na dešťovou vodu BOCR VarioTank PDF 111.86 KB