Otevírací doba 1. a 8.5. Více informací

Mrazuodolný zahradní kohout Bugatti Alaska

Novinka mezi skladovým sortimentem na našich Instalatércentrech - mrazuodolný mosazný poniklovaný zahradní kulový kohout BUGATTI Alaska.

Mrazuodolný zahradní kohout Bugatti Alaska zveřejněno: 16. 3. 2018

Sortiment instalací nově rozšiřujeme o plnoprůtočné mrazuodolné výtokové kohouty s hadičníkem BUGATTI Alaska. V praxi je poniklovaný mosazný zahradní kulový kohout umístěn na vnější straně obvodové zdi domu. V kouli jsou dva otvory, které eliminují tlak vznikajícího ledu. Při zavřeném kohoutu tlak ledu ze zbytkové vody nepoškodí kulový kohout. Kohouty splňují vyhlášku MZd č. 409/2005 Sb. pro použití na pitnou vodu. Konstrukce koule zamezuje vzniku ložiska bakterie Legionella Pneumophila!

Výhody mrazuvzdorných kulových zahradních kohoutů BUGATTI Alaska:

  • Tlak 16 PN
  • Provozní teplota -20 °C až + 120 °C
  • Kvalitní poniklované mosaz
  • Antilegionella
Mrazuvzdorný zahradní kohout BUGATTI Alaska
Rozměr
DN
Objednací číslo
MOC*
1/2" x 15 10 06910044 272,- Kč
3/4" x 20 14 06910045 473,- Kč

*Uvedené ceny jsou doporučené výrobcem, včetně DPH 21%, platné pro rok 2018. Aktuální cenu vám na požádání sdělí váš prodejce.

Zahradní mrazuodolné kohouty výrobce BUGATTI můžete zakoupit v prodejní síti Ptáček - velkoobchod. Kohouty jsou základní základního sortimentu všech našich Instalatércenter. Přímo k zákazníkovi jsme schopni dodat požadované zboží v rámci několika pracovních dnů od objednání. Více informací o produktech ze sortimentu divize Instalací požadujte u svého prodejce, obchodního zástupce nebo na našich Instalatércentrech. Kompletní sortiment výrobků značky BUGATTI je k objednání a zakoupení v prodejní síti Ptáček - velkoobchod.

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Leták - zahradní kohout Bugatti Alaska PDF 202.50 KB