Otevírací doba 1. a 8.5. Více informací

Krbové nářadí a příslušenství najde své místo v každé domácnosti

Sady krbového nářadí, koše či tašky na dřevo, nádoby na popel nebo praktické rukavice pro přikládání a doplňky najdete u Ptáčka opravdu úctyhodné množství.

Krbové nářadí a příslušenství najde své místo v každé domácnosti zveřejněno: 15. 3. 2024

Krbové příslušenství je často opomíjeno, ale rozhodně je dobré na jeho využití myslet již při samotném pořizování krbu nebo kamen. Ať už jde o bezpečnost nebo údržbu, velice vám usnadní běžné dny. Projděte si ochutnávku toho, co najdete v našem e-shopu.

Sady krbového nářadí i náčiní pro snadnou obsluhu
Tyto sady obvykle obsahují různé druhy nástrojů nezbytných pro údržbu a čištění krbu nebo kamen v uceleném provedení. Jsou skvělým prostředkem pro udržení všech potřebných nástrojů na jednom místě a usnadnění čištění krbu nebo kamen. Stojany na nářadí nabízíme v mnoha variantách, včetně těch s originálním designem, např. ve tvaru rytíře. Správná sada nářadí vám pomůže udržet váš krb v bezpečném a efektivním provozu.

Mějte palivo po ruce s košem na dřevo
Ke každému krbu či krbovým kamnům patří elegantní a praktické kovové koše a stojany na dřevo, které jsou funkčním i dekorativním prvkem pro interiér. Zapomeňte na obyčejné proutěné koše, naše kovové varianty jsou elegantní a moderní. Některé modely mají dokonce dvojí funkci a slouží nejen k ukládání dřeva, ale navíc je s košem v jednom kompletu i krbové nářadí . Už žádné umělohmotné bedýnky a papírové krabice. S našimi koši na dřevo získáte stylový doplněk pro váš domov, který udrží palivo na dostupném a esteticky příjemném místě.

Speciální taška na dřevo
Oblibě se těší i praktické tašky na dřevo. Jsou dostatečně prostorné, vyrobené z pevného materiálu. Většinou se tak zbavíte přepravek na ovoce, plastových kýblů či jiných náhražek, které slouží na provizorní donášku dřeva ke krbu. A nemusíte se už bát špinavých předloktí od třísek a pilin.

Krbového příslušenství najdete u Ptáčka opravdu úctyhodné množství, ať už se jedná o nádoby na popel, vysavače popela nebo praktické rukavice pro přikládání. Navštivte náš e-shop a vyberte si ten nejlepší doplněk ke krbu pro váš domov.