Otevírací doba 1. a 8.5. Více informací

Krbová kamna Flamingo DELUXE

Krbová kamna Flamingo DELUXE - moderní designová novinka v oblasti krbových kamen.

Krbová kamna Flamingo DELUXE zveřejněno: 9. 2. 2017

Moderní účinná krbová kamna jsou stále populárnějším doplňkem domácích interiérů, ať už jako primární nebo sekundární zdroj vytápění. Dnešní doba přináší nové technologicky inovativní produkty, u kterých zároveň hraje velkou roli také precizně zpracovaný design. Kombinaci unikátních technologických parametrů, inovativních funkcí a propracovaného designu rovněž naleznete v novince pro letošní topnou sezónu - kamnech Flamingo DELUXE.

Moderní design

Velký důraz na design je znát již při prvním pohledu. Pro milovníky barev tu máme širokou paletu variant od čisté krémové béžové, přes univerzální praktickou šedou po atraktivní červenou. Vývojáři se rovněž věnovali vytvoření několika designových variant, ze kterých si můžete vybrat verzi, která vám nejvíce vyhovuje..

Perfektní regulace výkonu

Systém spalování kamen Flamingo DELUXE je unikátní v regulaci intenzity plamenů ohně. Kamna můžete v krátkém okamžiku ztlumit a stejně rychle nastartovat jejich hoření. Přísun primárního vzduchu je přiveden centrálně ze zadní části krbových kamen. Samotný spalovací proces je regulován dvěma ovládacími táhly. První táhlo slouží k regulaci primárního vzduchu, potřebného k zatopení a rozhoření dřeva. Druhé táhlo slouží k podpoře sekundárního spalování, tedy spalování plynů, které vznikají při samotném hoření palivového dříví. Jeho otevřením dochází k přísunu terciálního předehřátého vzduchu do horní části topeniště, který je vháněn do komory pomocí vrchního deflektoru. Princip terciálního spalování a přívodu vzduchu se používá k úspornému a co nejúčinějšímu průběhu spalovacího procesu. Tímto je zajištěna vysoká účinnost krbových kamen, pomáhá správnému hoření a zajišťuje samočistící efekt čelního skla dvířek.

Unikátní systém spalování

Firma HS Flamingo vyvinula unikátní systém hoření, který významně ovlivňuje kvalitu spalovacího procesu, spotřebu paliva čili ekologii a celkovou estetiku a dojem z používání krbových kamen. Jedinečná kombinace technologie a designu dělá z krbových kamen Flamingo DELUXE produkt té nejvyšší úrovně a kvality.

Hlavními výhodami krbových kamen HS Flamingo DELUXE jsou:

  • Inovovaný popelník pro snadné vysypání popela
  • Deflektor terciálního vzduchu
  • Přívod terciálního vzduchu přímo nad plameny
  • Přesná regulace hoření

Pro více informací z naší nabídky krbových kamen a další novinky v sortimentu kontaktuje svého prodejce nebo obchodního zástupce. Výrobky HS Flamingo jsou k dostání v prodejní síti Ptáček - velkoobchod.