Kotle OPOP změnily design

Kotle řady H4EKO-U od firmy OPOP kromě změny designu mají i další konkurenční výhodu.

Kotle OPOP změnily design zveřejněno: 1. 11. 2022

Účinné s nízkou spotřebou

Kotle na tuhá paliva s ručním přikládáním řady H4EKO-U jsou stálicí ve výrobním sortimentu společnosti OPOP. Díky své vysoké účinnosti přes 85% je většina energie paliva využita na vytápění, což se promítne v celkové nízké spotřebě paliva. Záručním palivem je hnědé uhlí nebo se dá použít dřevo. Prověřená konstrukce kotlů zajišťuje ekologický provoz, při kterém jsou splněny požadavky na 4. emisní třídu i ekodesign. Lze je tedy používat i po avizovaném roce 2024.

Jednoduché ovládání i obsluha

Kotle H4EKO-U jsou prostorově nenáročné a ocení je zákazníci s malými kotelnami. Svými připojovacími rozměry navazují na řady již námi dříve vyráběné H41 a H4V (H412,H418,H424). Spadají do kategorie kotlů s jednoduchým ovládáním a obsluhou, tedy nepotřebují pro svůj provoz odtahový ventilátor ani jiné elektronické prvky. Nabízí však možnost rozšíření o přestavbovou sadu, která kotel na ruční přikládání přemění v automat na pelety.



Prostorem nejste limitováni

Od konce října letošního roku dodává firma OPOP kotle v novém designu. Souběžně jsme na kotli provedli konstrukční úpravu, která umožní nově přehodit roštovací páku na druhou stranu dle dispozic v kotelně. Zákazník tak není limitován prostorem této páky před pořízením kotle a sám rozhodne na místě, na kterou stranu páku umístí. Páka samotná je přichycena na šroubech, které lze povolit a páku tak přehodit na druhou stranu kotle.

Veškeré technické a emisní parametry kotlů zůstávají stejné, včetně rozměrů a možnosti doplnění přestavbové sady pro automatický provoz kotle na pelety. Další podrobnosti zjistíte na našich provozovnách.