Otevírací doba 1. a 8.5. Více informací

Konvektory Minib se slevou 5 %

Pořiďte si nejúspornější vytápění k tepelnému čerpadlu.

Konvektory Minib se slevou 5 % zveřejněno: 14. 2. 2024

Do 15.5. máte jedinečnou šanci zakoupit u Ptáčka konvektory firmy Minib slevou 5 %. Jsou vhodné i k tepelným čerpadlům. Sleva se vztahuje na konvektory Minib řady HT, HC, NC, NKB a SKB.

Co je teplovzdušný konvektor?
Konvektory Minib přinášejí maximálně efektivní teplovzdušné vytápění na míru konkrétnímu interiéru, protože využívají k ohřevu prostoru proudění vzduchu. Na rozdíl od jiných typů vytápění se snadno instalují i udržují. Rovněž nabízejí velkou tvarovou variabilitu. Některé druhy konvektorů je možné využít i k chlazení.

Je lepší konvektor nebo radiátor
Konvektor oproti radiátoru má některé přednosti, i když každý zdroj tepla má samozřejmě svá specifika. Konvektory na rozdíl od radiátorů obsahují jen malé množství vody. Oproti radiátorům tak místnosti vytopí výrazně rychleji, a to navíc při nižší spotřebě energie. Některé konvektory disponují dokonce ventilátorem, proto jsou také účinnější.




Podlahové konvektory se slevou
Podlahové konvektory s ventilátorem jsou specifické svými minimálními rozměry a vysokým výkonem. Ten je dán nucenou konvekcí, přičemž ventilátor nemusíte použít, protože zařízení topí i bez jeho zapnutí. Velmi podobné vlastnosti mají i nástěnné konvektory a získáte na ně také slevu.

Konvektor na zeď pro topení i chlazení
Nástěnné konvektory z nerezové oceli mají vysoký výkon i díky nucené konvekci. Stejně jako podlahové konvektory, topí i bez zapnutého ventilátoru. Široké možnosti nastavení umožňuje vlastní mikroprocesor s řídící jednotkou, který dává signál elektronicky komutovanému ventilátoru. Zařízení pracuje s bezpečným napětím 24 V. Konvektor lze využít pro tepelné čerpadlo i jiné obnovitelné zdroje energie. Samozřejmostí je tichý chod, moderní design konvektoru, který lze měnit i libovolnou barvou RAL. Zařízení se navíc snadno instaluje. Konvektor je ideální náhradou za radiátor a ušetří vám až 50 % nákladů na topení.

Slevy získáte na našich Instalatércentrech i velkoobchodním e-shopu. Sleva vychází z ceníkových cen a nelze ji kombinovat s jinými akcemi. Sleva se vztahuje na doporučené prodejní ceny. Více informací naleznete na minib.cz