Knihovna znalostí se rozrůstá

AV EQUEN postupně rozšiřuje svoji rozsáhlou internetovou platformu o instruktážní videa.

Knihovna znalostí se rozrůstá zveřejněno: 5. 5. 2021

Instalatéři, projektanti či koncoví uživatelé nejen na webové adrese společnosti AV EQUEN, ale i na sociálních sítích a YouTube kanálu AV EQUEN naleznou nově krátká, přehledná a dostatečně názorná návodová videa. V aktuální první vlně se videa týkají především návodů na měření základních parametrů kvality vody – jak změřit koncentraci inhibitoru, hodnotu konduktivity a pH kapalin či tvrdost různě upravené vody.

„Tvorba vlastních instruktážních videí reaguje na žádosti a potřeby našich zákazníků nejen z řad instalatérů. Staly se součástí rozsáhlé „Knihovny znalostí“, která je volně dostupná na doméně av-equen.cz, a vhodným způsobem doplňují textové a grafické návody prezentované v rámci našeho webu i jednotlivých produktových listů. První reakce na ně nás utvrzují v tom, že přispívají k urychlení práce s našimi produkty a pomáhají k rychlé orientaci v této problematice. V realizaci návodových videí hodláme nadále pokračovat, neboť široké portfolio našich služeb a produktů nabízí množství vhodných témat k zachycení a zveřejnění,“ informoval Ing. Vladislav Hoša, obchodní ředitel společnosti.

Instruktážní videa AV EQUEN naleznete ZDE.

AV EQUEN se stále výrazněji věnuje i úpravě pitné a využití dešťové vody. Ve svém sortimentu disponuje zařízeními, která účinně brání tvorbě a usazování vodního kamene. Její filtrační sady napomáhají efektivnímu využití dešťové vody na zahradách a v domácnostech. V neposlední řadě nabízí filtry a úpravny vody ze studní a vrtů.

AV EQUEN je spolehlivým dodavatelem, přímým výrobcem a též vývojářem vysoce efektivních přípravků a zařízení pro bezproblémový chod topných a chladicích systémů. Díky spolupráci s dodavateli topných soustav je schopna reagovat na jejich specifické požadavky a aktuální technologický vývoj. Přijďte si i vy do Instalércentra Ptáček pro funkční a spolehlivé přípravky, které vám pomohou při udržení výborného stavu topných soustav.