Kde se funkčnost snoubí s elegancí

Novinka z produkce společnosti Resideo je prostorový termostat pro moderní tepelná čerpadla i starší kotle.

Kde se funkčnost snoubí s elegancí zveřejněno: 23. 8. 2023

Digitální prostorové termostaty Resideo HONEYWELL HOME DT4 byly vyvinuty pro pohodlí, snadnou obsluhu a přívětivost k uživatelům. Zároveň si autoři vysloužili pochvalu od instalatérů. Digitální prostorový termostat DT4 kombinuje štíhlý, moderní design s jednoduchou funkčností. Snadno se používá, jeho funkce si uživatelé oblíbí, a nabízí vše, co zákazníci uvítají a především potřebují. Má jednu z největších a nejdůležitějších předností - je navržen tak, aby byl kompatibilní se staršími i novými zařízeními a systémy.

Digitální prostorový termostat DT4 je navržen tak, aby fungoval se zdroji využívajícími technologii OpenTherm®, tepelnými čerpadly i staršími systémy. Díky drátové i bezdrátové verzi vyhovuje různým domácnostem a řadě systémových aplikací. Stačí si vybrat ten správný.

Už od počátků konstrukce dbali všichni zúčastnění na podporu ekologičtějších energetických systémů. Lze jej instalovat jako samostatný termostat nebo jako součást širšího zónového řešení s produkty, jako je nový zónový regulátor HCC100 pro podlahové vytápění. Digitální prostorový termostat DT4 je také kompatibilní s ekologičtějšími a účinnějšími energetickými systémy nejen tepelných čerpadel, ale i zónových a podlahových systémů vytápění a chlazení.

Instalatéři, kteří denně komunikují přímo se zákazníky, přesně vědí, jaké funkce by měl mít správný termostat a jak by měl vypadat. Proto firma Resideo při vývoji termostatu DT4 zohlednila podněty a připomínky klientů, aby bylo jisté, že jim poskytnou vše, co opravdu potřebují - přesně podle jejich představ.

V sérii DT4 jsou zastoupeny DT4 digitální prostorové termostaty drátové i bezdrátové zap/vyp, bezdrátový včetně samostatné jednotky, drátový s modulací či bezdrátový s modulací. Aby byly vhodné do různých interiérů a nepůsobily rušivě, nabízí se v několika provedeních, a to v bílé, černé a šedé variantě. Předností je i štíhlý nenápadný design. Barevné ikony jasně ukazují stav zařízení a uživatel uvítá i energeticky úsporný LED displej. Použité materiály zase zajišťují, že se povrch snadno čistí.