Kanalizační šachty OSMA RV v akci!

Stavební sezona jede v plném proudu, ve spolupráci s oddělením Inženýrských sítí představujeme prodejní akci na malé revizní šachty OSMA! Využijte akční ceny až do 31.11.!

Kanalizační šachty OSMA RV v akci! zveřejněno: 20. 9. 2017

Kanalizační šachty OSMA RV v akci!

Až do 31.11.2017 probíhá akce na malé revizní šachty od dodavatele OSMA, nakupujte kvalitní systémové komponenty pro kompletní kanalizaci a odpadové hospodářství se sníženou základní prodejní cenou až -6%!

S nabídkou či výběrem konkrétního zboží vám u složitějších realizací pomohou naši specialisté oddělení Inženýských sítí (IS). Neváhejte se na nás obrátit a využijte k nákupu venkovních kanalizací kompletní program OSMA a komfort standardních služeb velkoobchodu Ptáček, na které jste z naší spolupráce zvyklí.

Kanalizační šachty a kompletní sortiment OSMA můžete objednat a zakoupit v prodejní síti Ptáček - velkoobchod. Termín dodání na vybranou pobočku nebo přímo k zákazníkovi či na stavbu, je v rozmezí několika pracovních dnů od objednání v závislosti na dostupnosti konkrétního výrobku. Více informací o produktech ze sortimentu Inženýrských sítí, požadujte u svého prodejce, obchodního zástupce nebo na našich Instalatércentrech.

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Katalog - OSMA RV systém 2017 PDF 2.97 MB