Je správný čas na pořízení nových kamen, kotle nebo krbu

Nový katalog vám dobře poradí s nákupem kvalitního topidla, které si můžete koupit přímo přes e-shop www.ptacek-shop.cz.

Je správný čas na pořízení nových kamen, kotle nebo krbu zveřejněno: 12. 10. 2023

Srdečně vás zveme do světa krbů a kamen, nejen fyzicky do našich specializovaných prodejen, jejichž část je vyhrazena právě pro různá topidla. Pro svoji základní představu nemusíte hned vážit kroky rovnou do prodejen Ptáček, poslouží vám i nové vydání našeho katalogu krbů, kamen a kotlů na tuhá paliva. V klidu domova si pak určité zboží můžete vybrat přes náš e-shop.

I v tomto vydání vám přestavujeme výběr ze sortimentu našich i zahraničních renomovaných výrobců, čímž vám chceme zajistit přehled v širokém sortimentu topidel na tuhá paliva a nabídnout varianty i možnosti vytápění obytných, případně rekreačních objektů. Kompletní sortiment výrobců, které v katalogu naleznete, vám po objednání dodáme v co nejkratším čase.

Kvalitní zboží, ať už se jedná o kamna nebo kotle, vyžaduje pro správné fungování i zapojení profesionální odbornou firmu. Jedině ta vám zaručí nejen kvalitní montáž a funkčnost celého systému, ale i kompletní záruku na celé dílo - v mnoha případech i rozšířenou. Další výhodou instalace odbornou firmou je snížená sazba DPH.

Ceny uvedené v katalogu jsou doporučené, tj. maloobchodní včetně DPH. Aktuální ceny a dostupnost zboží najdete na našich webových stránkách a nebo www.ptacek-shop.cz. Při zakoupení zboží v síti Ptáček - velkoobchod, a.s. od nás získáte i příjemný bonus v podobě dopravy zdarma po celé České republice.

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Katalog_krbu_kamen_a_kotlu PDF 9.53 MB