Otevírací doba 1. a 8.5. Více informací

Je čas na termostaty a ventily, které ušetří

I malá změna může mít velký význam – přesně s takovým mottem přistoupila firma Resideo k úsporám v domácnosti.

Je čas na termostaty a ventily, které ušetří zveřejněno: 27. 8. 2023

Možná je ten správný čas myslet na zimu, vyplatí se to. Mělo by to platit i o sortimentu výrobků pro regulaci vytápění, které potřebujete k tomu, abyste tuto zimu ušetřili. Jde o to, použít ty správné termostaty a také ventily, abyste ušetřili. Právě nyní běží ve firmě Resideo prezentace výrobků zaměřená na úsporu energie s názvem "Každá krize potřebuje hrdinu". Poradíme, se kterými ušetříte.

Termostat pro každou situaci
Mezi vybraný sortiment patří například programovatelný 7denní termostat T3. S ním ušetříte až 10 %. Navržený byl pro řadu aplikací od sociálního bydlení přes rodinné domy až po instalace většího počtu termostatů v bytových domech. Termostaty série T3 jsou první volbou pro profesionály v oblasti řízení vytápění, protože se velmi snadno instalují a jsou plně kompatibilní s celou řadou kotlů a systémů. Intuitivní ovládání a řízení vytápění na základě časového programu a teploty, včetně mnoha dalších funkcí, dělá řadu termostatů T3 oblíbenou také u koncových uživatelů. Nastavená požadovaná a aktuální teplota místnosti je jasně zobrazena a pouze pět tlačítek usnadňuje ovládání.

Chytrý, jednoduchý a efektivní
Dalšími specialisty na vytápění jsou programovatelné termostaty série T4. Ty byly navrženy pro použití v domácnostech a menších komerčních prostorách. Termostaty T4 zjednodušují ovládání vytápění řízením teploty interiéru pomocí časových programů.

Svým vybavením, variabilitou a automatickou regulací splňují požadavky, které očekáváte od současných technologií. Instalace termostatu je velmi snadná, díky běžně používanému zapojení kabelů.

Termostat T4 disponuje automatickým řízení teploty interiéru a uživatelsky přívětivým ovládáním. Maximalizuje energetickou účinnost pomocí automatických časových programů. Snadná instalace díky běžně používanému zapojení kabelů. Pracuje s drtivou většinou vytápěcích systémů a kotlů.

Řada ventilů V2000SX a termostatických hlavic THERA 6
Kromě termostatů k vašim úsporám povedou i termostatické ventily a hlavice, které byly navrženy tak, aby zlepšily výkon, účinnost a spolehlivost vytápěcích systémů v domácnostech. Jde například o hlavice THERA-6 A. Jsou vyráběny u nás v České republice, a protože si je firma vědoma jejich kvality, poskytuje na ně záruku 10 a 15 let. Ovšem prvotřídní kvalita nemusí znamenat vysokou cenu. Tato řada představuje skvělou hodnotu pro velkoobchodníky, projektanty i zákazníky. Ventily vyhovují nejméně 90 % instalací otopných těles, což zároveň představuje méně skladových položek, které je zapotřebí uložit, vychystat a dodat. Univerzální hlavice Thera-6 je úžasně kompaktní, precizně vyrobena a testována na odolnost. To z ní činí ideální volbu pro kteroukoli domácnost i průmyslové prostředí. Samozřejmě splňuje nejvyšší standardy energetické účinnosti nové normy EN 215.

Pohodlí a snadná obsluha s inteligentním WI-FI termostatem T6
Výměnou mechanického termostatu a ručních radiátorových ventilů za inteligentní termostat se vzdáleným přístupem spolu s termostatickými ventily a hlavicemi, může uživatel ušetřit až 31% nákladů na vytápění. Kontrolu nad vaší domácností budete mít odkudkoli. Dostupný je v drátovém i bezdrátovém provedení.

Řízení teploty na základě vaší polohy
Aplikace Honeywell Home pomocí polohy vašeho smartphonu určí, zda jste doma nebo venku, a na základě toho se o vše postará. Ovládání prostřednictvím telefonu nebo tabletu je pohodlné odkudkoli. Ušetří energii, když jste pryč, a zajistí, aby byla nastavena správná teplota, když se vracíte. Máte jistotu, že můžete snadno a jednoduše řídit váš inteligentní termostat T6 – kdekoli a kdykoli.

Inteligentní termostat T6 spolupracuje s aplikacemi Apple HomeKit i Amazon Echo, a zapadá do konceptu chytré domácnosti.