Jarní akce MORA

Získejte k vybraným výrobkům MORA vestavnou mikrovlnnou troubu VMT 312 X a nebo 10 kg špaldové mouky ke každé zakoupené vestavné troubě.

Jarní akce MORA zveřejněno: 19. 3. 2019

Ve spolupráci se společností MORA představujeme prodejní akci na kuchyňské spotřebiče tradiční české značky.

K nákupu jednoho z akčních setů série PREMIUM vestavné trouby, varné desky a myčky MORA získá zákazník vestavnou mikrovlnnou troubu VMT 312 X v hodnotě 4 990 Kč jako dárek (za 1,- Kč). Akce trvá od 15. 3. do 30. 5. 2019

Zároveň do vyčerpání zásob platí akce na nákup jakékoliv vestavěné trouby MORA můžete zákazník získat 10 kg kvalitní špaldové mouky. Stačí zaslat účtenku/sériové číslo a vyplnit základní údaje na webu výrobce (mora.cz) do registračního formuláře od 12.3. 2019. Součástí webu jsou také úplná pravidla akce. Po ověření, bude každý zákazník informován emailem o registraci i o času a termínu dodání mouky kurýrem až domu. Tato akce je platná do vyprodání zásob.

Kuchyňské spotřebiče MORA můžete objednat a zakoupit v prodejní síti Ptáček - velkoobchod. Produkty můžeme zdarma zavést k zákazníkovi nebo na stavbu v rámci několika pracovních dnů v závislosti na skladové disponibilitě výrobce. Více informací o produktech ze sortimentu divize kuchyňské spotřebiče a dřezy požadujte u svého prodejce. Kompletní sortiment výrobků naší privátní značky MORA je k objednání v prodejní síti Ptáček - velkoobchod.