Velikonoční otevírací doba Více informací ×

Jak na stabilizaci vody v nových topných systémech

Přinášíme zajímavou a přehlednou animaci, která vám popíše jednotlivé základní kroky sledující stabilizaci provozní vody v nových topných systémech.

Jak na stabilizaci vody v nových topných systémech zveřejněno: 12. 10. 2021

AV EQUEN má mezi českými firmami, které se věnují zajištění bezproblémového chodu topných a chladících systémů, jedinečné postavení. Nyní jsme společně vytvořili prezentaci, která vám popíše jednotlivé kroky, které jsou nezbytné pro stabilizaci provozní vody v nových topných systémech. Od posouzení parametrů vody, přes instalaci mechanického magnetického filtru až po nadávkování přípravku proti korozi.

Ve videu jsou uplatněny produkty společnosti AV EQUEN, které jsou k dispozici v rozsáhlé prodejní síti Ptáček – velkoobchod. Nedílnou součástí prodejní nabídky jsou demineralizační úpravny vody AVDK a mechanické magnetické filtry řady Ultima: RD4, SafeCleaner1, MB1 a též z řady Concept: MG Vario a Hippo. Opomenout nelze ani špičkové ochranné a čistící přípravky pro topné a chladící systémy – Q100, Q400, Q700 nebo Q803R.

AV EQUEN se zároveň v posledních letech výrazněji věnuje perspektivní oblasti úpravy pitné a využití dešťové vody. Ve svém sortimentu disponuje zařízeními, která účinně brání tvorbě a usazování vodního kamene. Její filtrační sady napomáhají efektivnímu využití dešťové vody na zahradách a v domácnostech. V neposlední řadě nabízí filtry a úpravny vody ze studní a vrtů.

Sortiment AV EQUEN pořídíte v našich Instalatércentrech osobně, nebo prostřednictvím svého obchodního zástupce. Pro běžný sortiment je vám k dispozici náš e-shop, kde si nakoupíte v klidu bez čekání ve frontách. Po domluvě vám nakoupené zboží i odvezeme.