Otevírací doba 1. a 8.5. Více informací

Konvektory ISAN Ecolite Round

Novinkou v produktovém portfoliu ISAN je inovovaná, konstrukčně upravená varianta klasického konvektoru s oblými tvary.

Konvektory ISAN Ecolite Round zveřejněno: 14. 10. 2019

Nejzásadnější změnou u nové generace konvektorů je opláštění. Místo klasického hranatého rámu je konvektor ISAN Ecolite Round opatřen oblým krytem z pozinkovaného a následně komaxitového plechu. Právě zaoblené opláštění konvektoru má pozitivní vliv na efektivní cirkulaci a ohřev vzduchu.

Výhodou konvektorů ISAN Ecolite Round je rychlá reakce na změnu teploty, jednoduchá a zároveň bezpečná konstrukce těla, díky oblým rohům. Konvektory ISAN jsou zároveň ideálním řešením pro moderní nízkoteplotní topné systémy, tedy i nízkoenergetické a pasivní domy, zpravidla těmito zdroji vytápěné.

ISAN nabízí rovněž samostatně stojící variantu konvektoru s dřevěnou deskou pod označením Bench, která kromě funkce otopného tělesa zároveň slouží jako masivní lavice se snadno udržovatelným povrchem.

Inovované konvektory ISAN Ecolite Round jsou vhodné pro vstupní haly, předsíně, koupelny či privátní wellness v rezidenční výstavbě či foyer, hotely, nemocnice, domovy důchodců, školy, školky, nákupní centra a jiná zařízení občanské vybavenosti či komerční výstavbě.

Na přání uživatele nabízí společnost ISAN potisk čelního krytu nebo dokonce celého tělesa libovolným motivem. Velkou výhodou je možnost úpravy polohy sání dle parametrů projektu či výběr povrchové úpravy ze široké škály barev.

Výhody konvektorů ISAN Ecolite Round:

  • Varianta samonosné stojící, nástěnné v provedeních s i bez ventilátoru
  • Vhodné pro nízkoenergetické a pasivní domy
  • Elegantní vzhled s hladkým povrchem s možností individuální úpravy designu
  • Vysoké tepelné výkony a schopnost předávání tepla

Designové konvektory ISAN Ecolite Round objednáte a zakoupíte v prodejní síti Ptáček - velkoobchod. Produkty jsou řešeny vždy individuální cenovou nabídkou, dle zvolených parametrů, formou zakázkové výroby. Zboží jsme schopni dodat na naše pobočky nebo přímo k zákazníkovi dle aktuální skladové disponibility a dodací lhůty výrobce. Více informací o produktech ze sortimentu vytápění požadujte u svého prodejce, obchodního zástupce nebo na našich Instalatércentrech. Kompletní sortiment výrobků značky ISAN k objednání v prodejní síti Ptáček - velkoobchod.

  • Konvektory ISAN Ecolite Round
  • Konvektory ISAN Ecolite Round
  • Konvektory ISAN Ecolite Round
  • Konvektory ISAN Ecolite Round
  • Konvektory ISAN Ecolite Round
  • Konvektory ISAN Ecolite Round

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Katalog - Konvektory ISAN Ecolite PDF 3.62 MB
Leták - Potisk radiátorů PDF 490.90 KB