Inteligentní termostat BAXI MAGO

Inteligentní regulátor teploty prostoru BAXI MAGO, s možností ovládání přes interent, nově v našem sortimentu!

Inteligentní termostat BAXI MAGO zveřejněno: 30. 5. 2018

Mějte svůj komfort pod kontrolou! Ať jste kdekoliv, můžete kdykoliv pomocí chytré mobilní aplikace ovládat svůj inteligentní regulátor. Využívejte výhody moderních technologií a objevte kouzlo pohodlí a komfortu.

Inteligentní prostorový regulátor BAXI MAGO vám umožní pomocí bezplatné aplikace komunikovat s vaším topným systémem prostřednictvím zabezpečeného komunikačního protokolu R-BUS (Open-Therm BAXI). Po připojení k internetu tak jednoduše ovládáte vytápění a přípravu teplé vody ve vaší domácnosti pomocí smartphonu nebo tabletu. Termostat BAXI MAGO je kompatibilní s kotli řady BAXI PRIME, DUO-TEC COMPACT+, LUNA, NUVOLA DUO-TEC+ či jiným libovolným zdrojem ovládaným vstupem ON-OFF.

Výhody inteligentního regulátoru BAXI MAGO:

  • Zabezpečená aplikace zdarma
  • Snadná obsluha a rychlé nastavení vytápění a ohřevu TUV
  • Rychlá kontrola aktuální spotřeby

Inteligentní regulátor BAXI MAGO s možností připojení přes vzdálenou správu můžete objednat a zakoupit v prodejní síti Ptáček - velkoobchod. Sortiment je skladem na centrálních distribučních místech. Na všechny naše pobočky nebo přímo k zákazníkovi jsme schopni jednotlivé produkty dodat v rámci několika pracovních dnů od objednání. Více informací o produktech ze sortimentu vytápění a ohřev vody požadujte u svého prodejce, obchodního zástupce nebo na našich Instalatércentrech. Kompletní sortiment výrobků značky BAXIje k objednání v prodejní síti Ptáček - velkoobchod.

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Leták - Inteligentní termostat BAXI MAGO PDF 1.00 MB