Otevírací doba 1. a 8.5. Více informací

Inteligentní regulátor DeDietrich Smart TC°

Inteligentní regulátor teploty DeDietrich Smart TC° se vzdálenou správou i servisem a možností sledování spotřeby.

Inteligentní regulátor DeDietrich Smart TC° zveřejněno: 18. 9. 2018

Ovládejte vaše topení kdykoliv a kdekoliv. Nová generace inteligentních prostorových termostatů přichází. Pomocí internetového připojení a chytré mobilní aplikace zdarma ovládáte svůj inteligentní regulátor. Využívejte výhody moderních technologií a objevte kouzlo pohodlí a komfortu. Propojte svůj termostat s dalšími šetrnými a ekonomickými výrobky z řady DeDietrich Easylife!

Inteligentní prostorový regulátor DeDietrich Smart TC° vám umožní komunikovat s vaším topným systémem, řídit ohřev teplé vody a ovládat vytápění prostřednictvím zabezpečeného komunikačního protokolu Open-Therm. Po připojení k internetu tak jednoduše ovládáte vytápění a přípravu teplé vody ve vaší domácnosti pomocí smartphonu nebo tabletu. Termostat DeDietrich Smart TC° je kompatibilní s kotli řady DeDietrich Naneo, Vivadens, MPX, Twineo či jiným libovolným zdrojem ovládaným vstupem ON-OFF.

Výhody inteligentního regulátoru DeDietrich Smart TC°:

  • Zabezpečená aplikace zdarma
  • Snadná obsluha a rychlé nastavení vytápění a ohřevu TUV
  • Rychlá kontrola aktuální spotřeby za topení

Inteligentní prostorový regulátor DeDietrich Smart TC° můžete objednat a zakoupit v prodejní síti Ptáček - velkoobchod. Sortiment je skladem na centrálních distribučních místech. Na všechny naše pobočky nebo přímo k zákazníkovi jsme schopni jednotlivé produkty dodat v rámci několika pracovních dnů od objednání. Více informací o produktech ze sortimentu divize Vytápění a ohřev vody požadujte u svého prodejce, obchodního zástupce nebo na našich Instalatércentrech. Kompletní sortiment výrobků značky DeDietrich je k objednání v prodejní síti Ptáček - velkoobchod.

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Leták - Inteligentní regulátor DeDietrich Smart TC° PDF 918.91 KB