Velikonoční otevírací doba Více informací ×

Inovovaná řada čerpadel GRUNDFOS MAGNA1

Společnost GRUNDFOS přichází s další novinkou, kdy na trh uvádí modernizovanou řadu MAGNA1 v segmentu oběhových čerpadel. Inovovaná řada čerpadel postupně nahrazuje současné typy, vzhledem k tomu došlo i k přečíslování objednacích kódů jednotlivých typů čerpadel.

Inovovaná řada čerpadel GRUNDFOS MAGNA1 zveřejněno: 9. 1. 2018

GRUNDFOS MAGNA1 je vylepšená generace oblíbených čerpadel MAGNA. Čerpadla GRUNDFOS MAGNA 1 je možno začlenit do nejmodernějších nadřazených systémů. Disponují energeticky úsporným motorem GRUNDFOS, který využívá ke svému provozu minimum energie. V porovnání se staršími modely mohou mít nižší provozní náklady až o desítky procent! Vnitřní části čerpadeljsou vyrobeny z nerezu.

Oběhová čerpadla GRUNDFOS MAGNA1 jsou určena k cirkulaci kapalin v topných soustavách s proměnným průtokem, u nichž je žádoucí optimalizovat nastavení provozního bodu čerpadla, čím se sníží náklady na energii. K zajištění správného provozu je důležité, aby se dimenze dané soustavy kryly s výkonovými parametry čerpadla. Pro návrh správné funkcionality systému kontaktujte naše specialisty.

Nové oběhové čerpadlo Grundfos MAGNA1 má řadu výhod:

  • Modernější energeticky šetrný motor pro úsporu energie a nákladů
  • Osvětlené políčka pro indikaci nastavení čerpadla
  • Externí poruchové hlášení
  • Funkce start/stop
  • Možnost komunikace s Grundfos GO
  • Nízká hlučnost
  • Automatické spuštění záložní hlavy u zdvojených čerpadel
  • Minimální údržba, dlouhá životnost a prodloužená záruka 5 let

Oběhová čerpadla GRUNDFOS MAGNA1 můžete objednat a zakoupit v prodejní sítí Ptáček - velkoobchod. Čerpadla různých výkonnostních a modelových typů řady MAGNA1 držíme skladem, přesnou nabídku vám na požádání sdělí nás obchodní specialista. Nová generace čerpadel je dodávaná postupně dle vyprodání jednotlivých starších modelů MAGNA1. Na naše pobočky nebo přímo k zákazníkovi jsme schopni produkty dodat v rámci několika pracovních dnů od objednání. Více informací o produktech ze sortimentu divize čerpadel a vodárenství požadujte u svého prodejce, obchodního zástupce nebo na našich Instalatércentrech. Kompletní sortiment výrobků GRUNDFOS je k objednání v prodejní síti Ptáček - velkoobchod.

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Převodní tabulka MAGNA1 PDF 38.29 KB