Otevírací doba 1. a 8.5. Více informací

Inovace tvarovek Concept

Výrobce Comap, dodavatel lisovacích tvarovek pro vícevrstvé potrubní systémy Concept a Easy přichází s novým inovativním řešením!

Inovace tvarovek Concept zveřejněno: 10. 6. 2019

Rozvod musí zajišťovat, aby voda a topné médium byly bezpečně dopravovány po celé budově. Spolehlivost rozvodu proto zásadně ovlivňuje i kvalitu celého systému. Nejefektivnější technologií, která je k dispozici, je lisování, které vám umožňuje dosáhnout bezpečných a spolehlivých spojů během pouhých sedmi sekund.

I v této oblasti nyní dochází k změnám. Prioritou je profesionálnější, rychlejší a bezpečnější instalace. Postupně si naši odběratelé zvykají na nové tvarovky firmy Comap, které jsou prodávány v rámci exkluzivního sortimentu naší privátní značky Concept. Přestože tvarovky doznaly změn, podstatné je, že není nutné si pořizovat nové nástroje, protože zůstala zachována kompatibilita lisování čelistmi TH.

Většina lisovacích tvarovek je vybavena kroužky Visu Control, které vám pomáhají určit, zda spoj byl proveden správně. Nové tvarovky splňují nejvyšší požadavky jak na kvalitu, tak efektivitu a rychlost a montáže.

Výhody nové generace lisovacích tvarovek Concept na vícevrstvé potrubí.

  • Pocínované tělo zabraňující vzniku koroze
  • Ochranná krytka proti vniknutí nečistot do tvarovky
  • zachována kompatibilita lisování čelistmi TH

Inovované tvarovky na vícevrstvé Concept můžete zakoupit v prodejní síti Ptáček - velkoobchod, kde jsou postupně nahrazovány v sortimentu za starší typ, který se doprodává. Nabídku tvarovek máme skladem na všech našich velkoobchodních a samoobslužných pobočkách. Přímo k zákazníkovi nebo na stavbu jsme schopni produkty dodat obratem. Více informací o produktech ze sortimentu divize instalace a vytápění a ohřev vody požadujte u svého prodejce, obchodního zástupce nebo na našich Instalatércentrech. Kompletní sortiment výrobků naší privátní značky Concept je k objednání v prodejní síti Ptáček - velkoobchod.