Otevírací doba 1. a 8.5. Více informací

Hliníkové koupelnové radiátory COOL

Unikátní hliníkové koupelnové radiátory COOL v klasickém designu, dlouhou životností a zárukou nyní v našem sortimentu od společnosti LIPOVICA.

Hliníkové koupelnové radiátory COOL zveřejněno: 7. 8. 2018

Přinášíme vám atraktivní alternativu klasických koupelnových radiátorů v hliníkovém provedení! Novinka LIPOVICA COOL je zároveň vystavena na vybraných pobočkách s koupelnovými studii. Hlavní výhodou hliníku je eliminování zanášení topného systémů korozními částečkami, což ocení zejména uživatelé, kteří kombinují koupelnový radiátor a podlahovým vytápěním. U těchto instalací použitím hliníkového radiátoru COOL eliminujete jediný rizikový prvek systému, ve kterém může koroze vznikat. Použitím hliníkového radiátoru, tak ochráníte celou topnou soustavu i zdroj tepla před postupným zanášením.

Koupelnové hliníkové radiátory LIPOVICA COOL jsou klasického tvaru a vzhledu bez zbytečných designových prvků. Žebříky jsou vyráběny v 20 rozměrových modelech v šířkách 400, 450, 500, 550 a 600 mm a výškách 858, 1152, 1488 a 1740 mm v celkem 15 barvách s 24 typy povrchové úpravy!


Výhody hliníkových koupelnových radiátorů LIPOVICA COOL:

  • Žádná vnější koroze díky dvojitému ochrannému nátěru (anaforetické a práškové lakování)
  • Prevence vnitřní koroze oproti ocelovým radiátorům díky ošetření povrchu zevnitř radiátoru technologií Aleternum®
  • V kombinaci např s podlahovým topením není nutná instalace filtrů na zachytávání zkorodovaných částic systému.
  • Exkluzivní záruční lhůta 12 let!
  • Velká barevná a rozměrová variabilita
  • Spodní nebo středové připojení

Designové radiátory COOL od společnosti LIPOVICA objednáte a zakoupíte v prodejní síti Ptáček - velkoobchod. Zboží jsme schopni dodat na naše pobočky nebo přímo k zákazníkovi dle skladové disponibility a dodací doby výrobce. Nejprodávanější rozměry v bílé barvě pro vás držíme skladem na centrálních distribučních místech, jejich dodání je tak velice rychlé. Více informací o produktech ze sortimentu vytápění a sanita a koupelnové vybavení požadujte u svého prodejce, obchodního zástupce nebo na našich Instalatércentrech. Kompletní sortiment výrobků pro koupelny je k objednání ve spolupráci s našimi koupelnovými studii v prodejní síti Ptáček - velkoobchod a s jeho výběrem a oceněním vám pomohou naši specialisté.

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Katalog - Hliníkové koupelnové radiátory LIPOVICA COOL PDF 3.64 MB
Technický list - povrchy Aleternum® PDF 781.37 KB