Grundfos SCALA2 - Domácí vodárna nové generace

Přichází kompaktní domácí vodárna nabitá moderními technologiemi a úsporným designem. Úsporné a komfortní řešení pro nestálý či nízký tlak vašeho domácího vodovodu.

Grundfos SCALA2 - Domácí vodárna nové generace zveřejněno: 27. 3. 2017

Grundfos SCALA2 přichází jako inovovaná domácí vodárna nové generace. Jedná se o plně integrovanou izolovanou kompletní stanici určenou k okamžité instalaci a spuštění. Čerpadlo zajišťuje stálý tlak vody do všech odběrných míst v domácnosti. Pomocí inteligentní řídící jednotky dokáže vodárna přizpůsobovat svůj výkon aktuálním požadavkům. Reguluje otáčky podle počtu otevřených odběrných míst a aktuálního průtoku, čímž eliminuje výpadky a kolísání tlaku vody.

Zařízení je zároveň koncipováno jako samonasávací, takže jej lze využít jako primární zdroj pitné vody (možnost venkovní instalace - IP4D/44, čerpací hloubka až 8 metrů) nebo na posílení vodovodního řádu. Dodávka obsahuje čerpadlo, motor, tlaková nádoba, snímač tlaku a zpětný ventil - vše v jednom. Vodárna je určena pro rodinné a bytové domy s až 3 podlažími a 8 kohoutky/odběrnými místy. Instalovaná ochrana proti chodu na sucho je samozřejmostí.

Inovativní řešení Grundfos SCALA2 má řadu výhod:

  • hygienický atest
  • tichý chod díky technologii vodou chlazeného motoru
  • prodloužená záruka, dlouhá životnost
  • inteligentní technologie dodávající stálý tlak
  • jednoduchá instalace a ovládání

Domácí vodárnu Grundfos SCALA2 můžete objednat a zakoupit v prodejní sítí Ptáček - velkoobchod. Produkt máme skladem na centrálních skladech a vybraných pobočkách. Na ostatní pobočky nebo přímo k zákazníkovi jsme schopni produkty dodat v rámci několika pracovních dnů od objednání. Více informací o produktech ze sortimentu divize čerpadel a vodárenství požadujte u svého prodejce, obchodního zástupce nebo na našich Instalatércentrech. Výrobky Grundfos jsou k objednání v prodejní síti Ptáček - velkoobchod.

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Leták - Grundfos SCALA2 PDF 2.53 MB