Otevírací doba 1. a 8.5. Více informací

GRUNDFOS akce 2023

Spolehlivá řešení pro řadu případů čerpání, přináší oblíbená akce na vybrané produkty GRUNDFOS.

GRUNDFOS akce 2023 zveřejněno: 18. 4. 2023

Hledáte čerpadlo pro posílení tlaku vody, čerpání vody ze studny nebo odčerpání znečištěné vody? Chcete výrobky s nízkou hlučností, snadnou instalací nebo kompaktním provedením, které lze umístit i do omezených prostor. V Grundfos AKCI 2023 najdete přehled čerpadel pro čerpání vody v rodinných domech a zahradách, která uspokojí vaše požadavky a zajistí vám dlouhodobý a spolehlivý provoz. Čerpadla v AKCI nabízíme za zvýhodněných podmínek. Leták, který je níže, současně slouží jako rychlý návod pro výběr čerpadla pro danou aplikaci.

Čerpadla různých typových a výkonových variant a další produkty nyní zakoupíte za výhodné akční ceny v rámci naší prodejní sítě Ptáček - velkoobchod.

Akční nabídka obsahuje kromě jiného například čerpadla a domácí vodárny vhodné pro čerpání vody z kopaných studní či mělkých vrtů o hloubce až 8m. Ideální volba pro zásobování domácností pitnou vodou, zavlažování či využití na chatách a zahradách. Domácí vodárny disponují sací schopností až 8m a jsou připraveny pro okamžitou instalaci bez nutnosti dokoupení dalšího příslušenství. Výrobky jsou schváleny akreditovanou laboratoří pro trvalý styk s pitnou vodou. Hlavními představiteli této kategorie jsou domácí vodárny SCALA1 a SCALA2. Další nabídka představují domácí vodárny JP PT a samonasávací čerpadla a domácí vodárny JP.

Řešíte-li problémy s tlakem vody či využití dešťové vody, pak vám jsou určeny čerpadla a kompaktní posilovací stanice pro zvýšení tlaku z vodovodního řadu a zvyšování tlaku v rozvětvených potrubních systémech. Jde o čerpadla SCALA 1 a 2, či posilovací stanice CMBE.

Řešíte-li využití dešťové vody, hledejte na našich pobočkách systém SCALA1. Kompaktní samonasávací systém pro využití dešťové vody, upřednostňuje čerpání dešťové vody ze sběrné nádrže, pokud je vody nedostatek přepne na dodávku vody ze sítě. Stanice je sestavena z čerpadla SCALA1, nádrže na pitnou vodu s plovákovým ventilem, el. řízené 3-cestné armatury s plovákovým spínačem a sady flexibilních hadic. Systém umožňuje využít všech pokročilých funkcí vodárny SCALA1. Nastavení a přizpůsobení provozu lze provést z mobilní aplikace Grundfos GO.

Nechybí ponorná čerpadla SQ a SQE či SP pro použití ve vrtech a kopaných studnách Ideální volba pro zásobování domácností pitnou vodou a pro zavlažování. Uvedená čerpadla jsou vyrobena z korozivzdorné oceli a opatřena přívodním kabelem vhodné délky. Délky kabelů korespondují s maximálním výtlakem jednotlivých typů čerpadel. Výrobky jsou schváleny akreditovanou laboratoří pro trvalý styk s pitnou vodou.

Další skupinu výrobků v akci tvoří kompaktní automatické přečerpávací stanice pro odvod splaškových vod z toalet, umyvadel, van, sprch či praček, z prostor mimo dosah přímého napojení na odpad nebo v místech, kde není přirozený spád. Stanice se vyznačují rychlou a snadnou instalací, robustní konstrukcí a spolehlivým provozem. Zaručena je u nich snadná výměna a servis. Pro použití ve větších a průmyslových objektech jsou určeny kompletní čerpací stanice Multilift. Jde například o SOLOLIFT2 WC pro aplikace s WC nebo SOLOLIFT2 D-2 pro aplikace s šedou odpadní vodou.

Čerpadla a vodárny GRUNDFOS je možné objednat a zakoupit v prodejní síti Ptáček - velkoobchod. Více informací o produktech ze sortimentu inženýrských sítí (produkty pro dům a zahradu) a čerpadel a vodárenství požadujte u svého prodejce, obchodního zástupce nebo na našich Instalatércentrech.

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Grundfos_akce_2023 PDF 6.07 MB