Otevírací doba 1. a 8.5. Více informací

Spouštěcí zařízení pro systémy TLAKAN

Nové spouštěcí zařízení pro systémy tlakové TLAKAN GSP od výrobce Noria.

Spouštěcí zařízení pro systémy TLAKAN zveřejněno: 14. 2. 2017

Sortiment inženýrských sítí nově rozšiřujeme o další produkt určený především pro drobnou výstavbu. Inovativní spouštěcí zařízení TLAKAN GSP, doplňuje portfolio výrobků značky Noria v oblasti tlakové kanalizace TLAKAN. Gravitační spouštěcí zařízení je kompletní set kalového čerpadla, jehož součástí je zpětná klapka, pojistný ventil 0,6 MPa a kulový uzávěr. Čerpadlo visí na spouštěcím zařízení volně v šachtě, sestava je vybavena zámkem s těsněním nad kulovým uzávěrem umožňující vytažení celého systému čerpadla, snímačů hladiny, zpětné klapky a pojistného ventilu při kontrole, čistění či servisním zákroku.

Kromě nádrží Noria TLAKAN lze samozřejmě gravitační spouštěcí zařízení TLAKAN GSP použít do jakýkoliv typů šachet, včetně betonových nebo s kónusovým dnem. Zařízení se dodává ve dvou variantách dle napájení 400 V a 230 V, a dvou verzích s délkou kabelu 10 a 15 metrů. Hlavními výhodami spouštěcího zařízení jsou:

  • zajišťuje automatické odčerpávání kapaliny z odpadové nádrže
  • snímá výšku hladiny v nádrži měřícími sondami a plovákovým spínačem, plovákový spínač zabraňuje chodu čerpadla naprázdno v případě znečištění měřících sond
  • jednotka zobrazuje výšku hladiny v nádrži a stav čerpadla
  • poruchy jsou signalizovány na displeji za doprovodu zvukového signálu
  • řídící jednotka zobrazuje čítač provozních hodin, počet cyklů, počet poruch, orientační počet množství odčerpaných m3 vody, pomocníka na odstranění běžných poruch a také např. provozní deník
  • motorový spínač chrání motor čerpadla před jeho zničením v případě kontaktu mechanických nečistot

Více informací o produktech ze sortimentu divize inženýrských sítí požadujte u svého prodejce nebo obchodního zástupce, který vám předá kontakt na naše specialisty inženýrských sítí. Ti vám pomohou nejen s výběrem vhodné technologie, ale i se zajištěním kompletní cenové nabídky a dodávkou produktů až na stavbu. Výrobky Noria jsou k objednání v prodejní síti Ptáček - velkoobchod.

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Noria GSP TLAKAN návod CZ + SK PDF 556.31 KB
Noria GSP TLAKAN technický list PDF 454.78 KB