Expanze Reflex na pitnou vodu nově na IC

Nahradili jsme v rámci skladového sortimentu původní expanzní nádrže Quantum CIMM standardními expanzkami od Reflexu.

Expanze Reflex na pitnou vodu nově na IC zveřejněno: 27. 9. 2019

Expanzní nádoby jsou nepostradatelným prvkem soustav topenných, chladících, solárních nebo jako doplněk například pro domácí vodárny. Zabezpečují hladký chod celé soustavy tím, že vyrovnávají změny tlaku a tlumí hydraulické rázy, prodlužují tak také životnost celé soustavy. Fungují jako sofistikované kompenzátory a akumulátory, nenáročné na údržbu, nevyžadující žádnou energii.

Neprůtočné expanzní nádoby Reflex NEL mají podle své velikosti vyměnitelný butylový vak (certifikovaný pro pitnou vodu) o obsahu 2 – 35 l s tlakem 10 barů a připojením 3/4". Povrch je opatřen bílým antikorozním lakem. Jedná o ekonomický ekvivalent k expanzním nádržím S, NG, DE a dalším běžně dodávaným typům expanzních nádob Reflex.

Charakteristika neprůtočných expanzních nádob Reflex NEL

  • Nižší cena než sortimentně srovnatelných neprůtočných expanzí
  • Certifikovaná membrána s dlouhou životností
  • Kompletní portfolio expanzomatů a aquamatů od jedné značky

Expanzní nádoby Reflex můžete zakoupit v prodejní síti Ptáček - velkoobchod. Nejběžnější typy o objemu v rozemzí 2 až 35 litrů máme skladem na všech našich velkoobchodních a samoobslužných pobočkách. Přímo k zákazníkovi nebo na stavbu jsme schopni produkty dodat obratem. Více informací o produktech ze sortimentu divize instalace a vytápění a ohřev vody požadujte u svého prodejce, obchodního zástupce nebo na našich Instalatércentrech. Kompletní sortiment výrobků naší privátní značky Reflex je k objednání v prodejní síti Ptáček - velkoobchod.