Otevírací doba 1. a 8.5. Více informací

Elektrokotle BOSCH Tronic Heat

Mezi náš široký výběr skladového sortimentu jsme zařadili i novinku v oblasti elektrokotlů od společnosti BOSCH. Vyberte si variantu přesně podle vaší potřeby!

Elektrokotle BOSCH Tronic Heat zveřejněno: 27. 7. 2017

Elektrokotle modelové řady BOSCH Tronic Heat 3000 a 3500 jsou moderní a ekologický zdroj tepla v designovém nízkohlučném provedení, vhodné pro umístění do interiérů bytových jednotek či rodinných domů. Zároveň je možné je využít jako záložní zdroj pro kotle na biomasu a tepelná čerpadla. Možná je i instalace na hybridní nebo akumulační systémy a do stávajících uzavřených otopných soustav společně s kotlem na tuhá paliva. Řada 3500 má navíc integrovanou tlakovou expanzní nádobu o objemu 7 litrů. Elektrokotle se vyznačují velmi snadnou obsluhou, hospodárným provozem, malými rozměry a vysokou spolehlivostí. Všechny elektrokotle značky Bosch jsou vyráběny v České republice.

Hlavním benefitem řady Tronic Heat 5000 je jednoduchá konstrukce a plně automatický provoz. Elektrokotle s rozsahem výkonu 30–60 kW jsou vhodné především pro provoz větších otopných soustav v rozsáhlých nemovitostech, menších firmách či výrobních prostorech. Integrováno je i vysoce účinné nízkoenergetické oběhové čerpadlo s výtlakem 7 m s tlakovým snímačem.

Elektrokotle BOSCH Tronic Heat
řada
3000
3500
5000
Jmenovitý výkon 6, 15 a 24 kW 4, 6, 9, 12, 15, 18 a 24 kW
30, 45 a 60 kW
Integrované čerpadlo a expanzní nádoba Ne Ano Ano
Objem vody v kotli 3,7 l (6 kW)
6,4 l (15 a 24 kW)
3,7 l (4-12 kW)
6,4 l (15-24 kW)
29,5 l
Připojení 3/4" G 3/4" G
1" G
Účinnost 99 %
99 %
99 %
Třída energetické náročnosti D
D
D
Elektrické krytí IP40 IP40
IP40

Výhody elektrokotlů BOSCH Tronic Heat:

  • Kompaktní rozměry a nízká hmotnost (nejnižší ve své třídě)
  • Jednoduché ovládání díky LED displeji
  • Vhodné pro podlahové vytápění
  • Vestavěná adaptivní regulace, možnost připojení ekvitermy
  • Automatické zaznamenávání nestandardních provozních stavů
  • Možnost připojení nepřímo ohřívaného zásobníku pro přípravu TV
  • Protizámrazová funkce

Elektrokotle BOSCH můžete objednat a zakoupit v prodejní síti Ptáček - velkoobchod. Produktovou řadu Tronic Heat 3500 máme skladem ve všech výkonových variantách na našich centrálních distribučních místech a je tak velice rychle k dodání na všechny naše pobočky nebo přímo k zákazníkovi. Kotle nebo příslušenství k nim jsme schopni dodat dle potřeby, maximálně však v rámci několika pracovních dnů od objednání. Produktové řady Tronic Heat 3000 a 5000 dodáváme pouze na objednávku a dodací lhůta se řídí aktuální skladovou disponibilitou dodavatele. Více informací o produktech ze sortimentu divize Vytápění a ohřev vody požadujte u svého prodejce, obchodního zástupce nebo na našich Instalatércentrech. Kompletní sortiment výrobků značky BOSCH a JUNKERS je k objednání v prodejní síti Ptáček - velkoobchod.

  • Elektrokotle BOSCH Tronic Heat
  • Elektrokotle BOSCH Tronic Heat
  • Elektrokotle BOSCH Tronic Heat
  • Elektrokotle BOSCH Tronic Heat
  • Elektrokotle BOSCH Tronic Heat
  • Elektrokotle BOSCH Tronic Heat

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Leták - Elektrokotle Bosch PDF 0.99 MB
Ceník - Elektrokotle Bosch 2017 PDF 212.25 KB