Domácí vodárna se širokým využitím

Novou domácí vodárnu Grundfos SCALA1 můžete ovládat i přes chytré technologie.

Domácí vodárna se širokým využitím zveřejněno: 11. 5. 2021

Novinkou v sortimentu velkoobchodu Ptáček je domácí vodárna SCALA1 od firmy Grundfos. Určena je pro zajištění dodávky pitné vody pro rodinné domy z kopaných studní či mělkých vrtů do 8m hloubky. Také ji lze použít pro posílení tlaku v bytech a domech při slabém tlaku vody na koncích vodovodních řadů.

Jde o moderní plně vybavenou automatickou domácí vodárnu. Skládá se ze samonasávací hydrauliky, řídicí jednotky, tlakové nádoby, tlakového snímače a zpětné klapky. Tím, že domácí vodárna SCALA1 obsahuje veškeré potřebné komponenty, je připravena k rychlé a snadné instalaci.

Díky vestavěné technologii Bluetooth může vodárna přímo komunikovat s chytrým mobilním telefonem, do kterého zdarma nainstalujete aplikaci Grundfos GO. Jejím prostřednictvím dosáhnete na pokročilejší nastavení a přizpůsobení chodu, než lze z ovládacího panelu vodárny.

Je dobrým pomocníkem i při zajištění dodávky vody z nádrží a jímek na chalupách a zahrádkách. Díky své funkci časovače je předurčena také pro závlahové systémy. SCALA1 myslí i na nepříjemné chvíle havárie. Je proto vybavena chytrou funkcí nechtěného odběru (prasklé potrubí). Tato funkce zastaví vodárnu, pokud nepřetržitě běží určitou dobu, délku doby si můžete nastavit opět přes chytrý telefon.

Vodárna se sepne ve chvíli, kdy otevřete odběrné místo a tím poklesne v systému tlak, vypne, jakmile bude odběr vody ukončen. Domácí vodárna SCALA1 je vhodná pro vnitřní i venkovní instalaci, ale nesmí zmrznout. SCALA1 je výjimečně tichá díky speciální Grundfos technologii, tuto hodnotu lze porovnat s hlučností běžných praček.

Další praktické funkce:

  • ochrana proti chodu nasucho
  • funkce proti cyklování - zabraňuje častému zapínání a vypínání v případě kapajících kohoutků, nebo protékající toalety (upozornění alarmem)
  • zabránění nechtěného odběru (prasklé potrubí)
  • možnost dosažení vyššího průtoku zdvojením vodáren

Čerpadla a vodárny GRUNDFOS je možné objednat a zakoupit v prodejní síti Ptáček Velkoobchod. Více informací o produktech ze sortimentu inženýrských sítí (produkty pro dům a zahradu) a čerpadel a vodárenství požadujte u svého prodejce, obchodního zástupce nebo na našich Instalatércentrech.

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Akce_Grundfos_2021 PDF 8.92 MB