Otevírací doba 1. a 8.5. Více informací

DEVI by DANFOSS topné rohože

Rozšíření našeho skladovém sortimentu pro realizaci elektrického podlahového vytápění přináší topné rohože DEVI by DANFOSS.

DEVI by DANFOSS topné rohože zveřejněno: 20. 2. 2019

Sortiment produktů určených pro elektrické podlahové vytápění jsme doplnili o kompletní řadu elektrických topných rohoží DEVI by DANFOSS. Kompletní řada elektrických topných rohoží DEVI pro systémy podlahového vytápění i venkovní plochy.

Protože jsou rohože opravdu tenké a snadno se instalují, používají se vnitřní topné rohože DEVI nejvíce pro renovace, protože dají položit přímo na stávající podlahu. Rovněž se hodí v rámci renovací starých neodizolovaných podlah. Rohože DEVImat a DEVIcomfort s dvoužilovým kabelem určené do interiéru jsou dodávány v délce až 24 m. Řada DEVIheat s jednožilovým kabelem je vhodné jako doplňkový zdroj tepla, například pro temperaci určených prostor.

DEVI by DANFOSS rovněž nabízí produkty upravené pro venkovní instalace, vhodné jako ochrana a údržba chodníčků, příjezdových komunikací.

Výhody topných rohoží DEVI by DANFOSS

  • Rychlá a snadná instalace i díky samolepicí síťovině
  • Nízký profil výšky rohože, pouze 3,5 - 4,5 mm
  • Pouze jeden studený konec, technologie jednoho napájecího místa
  • Možnost prodloužené záruky až 20 let

Elektrické topné rohože DEVI by DANFOSS s možností vzdáleného ovládání přes internet a mobilní aplikaci DANFOSS a elektrické topné kabely DANFOSS můžete objednat a zakoupit v prodejní síti Ptáček - velkoobchod. Vybraný základní sortiment topných rohoží a kabelů máme skladem na našich centrálních distribučních místech. Na všechny naše pobočky nebo přímo k zákazníkovi jsme schopni jednotlivé produkty dodat v rámci několika pracovních dnů od objednání. Více informací o produktech ze sortimentu vytápění a ohřev vody požadujte u svého prodejce, obchodního zástupce nebo na našich Instalatércentrech. DEVI by DANFOSS rovněž nabízí sortiment topných kabelů pro ochranu venkovních prostor a nemovitostí proti námraze. Kompletní sortiment výrobků značky DANFOSS je k objednání v prodejní síti Ptáček - velkoobchod. Se složitějšími aplikacemi Vám rovněž ochotně pomůže náš specializovaný tým podpory prodeje.