Designové radiátory ZEHNDER KAZEANE

Nový koupelnový radiátor ZEHNDER KAZEANE přináší neotřelý design nejen do koupelen ale jakéhokoliv moderního interiéru.

Designové radiátory ZEHNDER KAZEANE zveřejněno: 17. 6. 2018

Precizní zpracování a švýcarská kvalita, design od světově známých návrhářů King & Miranda v sobě kloubí novinka roku, designový radiátor ZEHNDER KAZEANE. Díky propracovanému neotřelému vzhledu lze umístit radiátor ZEHNDER KAZEANE kdekoliv v interiéru, nejen v koupelně.

Dvě úrovně šikmých plochých trubek zvyšují funkčnost tohoto topného tělesa. Velké otvory poskytují dostatek místa pro pohodlné zavěšení a sušení i několika ručníků zároveň. Snadnou instalaci a kombinované vytápění umožňuje středové připojení o rozteči 50 mm. Designový radiátor ZEHNDER KAZEANE je dodáván v 8 rozměrových variantách, ve dvou šířkách - 500 a 600 mm a výškách od 965 mm (1017 mm u verze 600 mm) do 1823 mm (resp. 1930 u verze 600 mm).

Radiátor je k dispozici v libovolné barvě z palety 50 barevných odstínů ZEHNDER. Za příplatek je také možné dodat povrchové provedení ve vzhledu nerezové oceli. Další informace naleznete v přiloženém letáku.

Více o designovém radiátoru ZEHNDER KAZEANE:

  • Pro teplovodní a kombinované vytápění
  • Flexibilní instalace díky středovému připojení s roztečí 50 mm
  • Dostupný v 50 barevných odstínech

Designové radiátory ZEHNDER KAZEANE objednáte a zakoupíte v prodejní síti Ptáček - velkoobchod. Zboží jsme schopni dodat na naše pobočky nebo přímo k zákazníkovi dle skladové disponobility a dodací doby výrobce. Více informací o produktech ze sortimentu vytápění a sanita a koupelnové vybavení požadujte u svého prodejce, obchodního zástupce nebo na našich Instalatércentrech. Kompletní sortiment výrobků pro koupelny je k objednání ve spolupráci s našimi koupelnovými studii v prodejní síti Ptáček - velkoobchod a s jeho výběrem a oceněním vám pomohou naši specialisté.

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Leták - Designové radiátory ZEHNDER KAZEANE PDF 513.77 KB