Designové automatické baterie SANELA

Automatické baterie již nejsou doménou pouze veřejného sektoru. Výhody automatických baterií ocení i soukromí investoři, designéři či architekti, které jistě zaujmou baterie SANELA v novém designu!

Designové automatické baterie SANELA zveřejněno: 16. 1. 2018

Výrobce speciálního sanitárního programu česká společnost SANELA uvádí na trh novou řadu designových automatických bezdotykové vodovodních baterií. Baterie jsou vybaveny systémem hygienického proplachu, eliminujícího rizika s hojně skloňovanou problematikou legionely. Délku vypnutí baterie v automatickém režimu je možno nastavit v rozsahu 0,25 – 7,75 sekund. Důležitým bezpečnostním prvkem je nastavitelná teplota vody (u některých typů, např. SLU60 či SLU63 lze regulovat průběžně pomocí malé páčky, nebo lze nastavit jednorázově a otvor páčky zaslepit), která zabrání opaření při neopatrné manipulaci. Baterii je rovněž možné přepnout do režimu START/STOP. Pojistka zajistí automatické vypnutí, pokud baterií protéká voda déle než 5 minut. Baterie jsou osazeny úsporným perlátorem s regulovaným průtokem 6 l/s. Baterie jsou dodávány standardně s napájením 24V a variantně ve verzi 6V s označením "B".

Výhody automatických bezdotykových baterií SANELA:

  • Úsporný perlátor s průtokem 6 l/s
  • Hygienický proplach
  • Reaguje na přítomnost rukou ve snímané zóně okamžitě
  • Nastavitelné zapnutí v rozmezí 0,25 až 7,75 sekund
  • Možnost přepnutí do režimu START/STOP
  • Možnost nastavení parametrů pomocí dálkového ovladače SLD 03
SANELA SLU
Objednací kód Typ Doporučená cena s DPH*
SLU 37 umyvadlová 8 022,-
SLU 54 umyvadlová 6 897,-
SLU 60 vysoká umyvadlová 11 979,-
SLU 63 umyvadlová 10 769,-
SLU 76 umyvadlová 10 285,-
SLU 83 umyvadlová 10 527,-

*Uvedená cena je včetně DPH 21% doporučená pro koncové zákazníky dle ceníku pro rok 2018.

Automatické bezdotykové vodovodní baterie SANELA zakoupíte v prodejní síti Ptáček - velkoobchod. Nejoblíbenější verze SLU 54 máme skladem na našich centrálních distribučních místech a jsme schopni je dodat na naše pobočky nebo přímo k zákazníkovi v rámci několika pracovních dnů od objednání. Ostatní modely dodáváme na objednávku. Na naše pobočky nebo přímo k zákazníkovi jsme schopni baterie dodat v rámci několika pracovních dnů od objednání. Více informací o produktech ze sortimentu instalace a sanitární vybavení požadujte u svého prodejce, obchodního zástupce nebo na našich Instalatércentrech. Kompletní portfolio výrobků ze sortimentu sanitární vybavení pro veřejný a komerční sektor je k objednání v prodejní síti Ptáček - velkoobchod a s jeho výběrem a oceněním vám pomohou naši specialisté.

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Leták - Designové automatické baterie PDF 1.55 MB