Otevírací doba 1. a 8.5. Více informací

DANFOSS ECO - termostatická hlavice s Bluetooth

Nejlepší hlavice ve své třídě s úsporou nákladů až o 30% a ovládáním pomocí Bluetooth, to je nová termostatická hlavice DANFOSS ECO.

DANFOSS ECO - termostatická hlavice s Bluetooth zveřejněno: 22. 5. 2018

Společnost DANFOSS, světový lídr ve výrobě termostatických ventilů, představuje novou programovatelnou digitální termostatickou radiátorovou hlavici DANFOSS ECO. Ovládání pomocí připojení přes Bluetooth je velice jednoduché, stačí pouze stáhnout oficiální uživatelsky příjemnou aplikaci do vašeho chytrého telefonu s Bluetooth technologií a poté již jen naprogramovat potřebný výkon.

Aplikaci DANFOSS Eco™ si snadno zdarma stáhnete a vyzkoušíte v režimu demo. Nová a zdokonalená termostatická hlavice DANFOSS Eco™ - with Bluetooth technology® nabízí nadčasový a elegantní design. Integrovaný displej, který lze otočit o 180 stupňů, umožňuje snadno odečítat údaje na displeji z libovolného úhlu. A pokud dáte přednost ručnímu nastavení hlavice DANFOSS Eco™ - with Bluetooth technology®, můžete nastavit teplotu pomocí otočného těla hlavice. Hlavice je kromě možnosti naprogramování na požadovanou teplotu v daných časových úsecích opatřena řadou sofistikovaných funkcí jako je např. funkce otevřeného okna, adaptivní regulace, přesná regulace teploty, dětská pojistka a podobně. Veškeré tyto funkce zajišťují významné úspory energií za vytápění.


Výhody termostatické hlavice DANFOSS ECO:

  • moderní systém digitálního řízení a regulace otopných těles
  • až 30% úspora energie díky pokročilému software pro regulaci
  • ovládání přes chytré telefony s Bluetooth pomocí uživatelsky příjemné aplikace
  • zabezpečení prostřednictvím PIN kódu
  • nízká pořizovací cena
  • napájení pomocí dvojice AA baterií s životností až 2 roky
  • alternativní možnost ručního nastavení přímo na hlavici
  • jednoduchá montáž
  • Rozsah nastavení teploty: 4 – 28 °C

Programovatelnou termostatickou hlavici DANFOSS ECO s možností připojení přes Bluetooth můžete objednat a zakoupit v prodejní síti Ptáček - velkoobchod. Sortiment je skladem na vybraných pobočkách a centrálních distribučních místech. Na všechny naše pobočky nebo přímo k zákazníkovi jsme schopni jednotlivé produkty dodat v rámci několika pracovních dnů od objednání. Více informací o produktech ze sortimentu vytápění a ohřev vody požadujte u svého prodejce, obchodního zástupce nebo na našich Instalatércentrech. Kompletní sortiment výrobků značky DANFOSS je k objednání v prodejní síti Ptáček - velkoobchod.

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Leták - termostatická hlavice s Bluetooth DANFOSS ECO PDF 1.19 MB
Technický list - termostatická hlavice s Bluetooth DANFOSS ECO PDF 2.61 MB