Otevírací doba 1. a 8.5. Více informací

Chytré inovace pro větší produktivitu

Kompletní řada trubek a tvarovek MultiSkin Push-fit od Comapu dokonale přizpůsobená pro novostavby i renovace.

Chytré inovace pro větší produktivitu zveřejněno: 4. 11. 2022

V roce 2022 představuje Comap nejnovější generaci řady MultiSkin Push-fit s vylepšenými parametry, které jednak zvyšují bezpečnost systému a zároveň zjednodušují instalaci. To umožňuje montážníkům využívat výhody připojení Push-fit ve větší a širší míře a značně si tak ulehčit práci s vícevrstvými systémy rozvodů.

Podstatné výhody při renovacích budov

Tvarovky MultiSkin Push-fit, které byly uvedeny na trh před několika lety, jsou montážními firmami stále více používány a oceňovány. Mají mnoho předností a jsou vhodné pro všechny typy staveb. To platí o to více, pokud jde o renovace, které obecně zahrnují mnohá omezení.

Díky snadné montáži umožňují tvarovky MultiSkin Push-fit pracovat rychle a efektivně, to vše při úspoře času až 50 % ve srovnání s pájenými spoji a až 20 % ve srovnání s krimpováním. Kvalita výroby ve spojení s použitím praktických kontrolních nástrojů (indikátor Visu-Control®) poskytuje vysokou spolehlivost a záruku kvalitního výsledku.

Jejich rychlá a bezriziková instalace z nich dělá ještě vhodnější řešení, pokud je třeba instalaci provádět v rušném prostředí a za běžného provozu objektu, jak tomu často v případě renovací bývá. Manipulace se zásuvnými tvarovkami Push-fit je snadná, bez jakýchkoliv speciálních bezpečnostních opatření, protože plameny (sváření) a jiné speciální nástroje nejsou potřeba. Díky tomu méně omezuje průběh prací, ale také výrazně snižuje počet nepříjemností, které obvykle při použití jiné technologie vznikají.

Estetika je další silnou stránkou tvarovek MultiSkin Push-fit. Vzhledem k tomu, že mají bílou barvu, jsou diskrétní a není nutný dodatečný nátěr. Vyloučením tohoto kroku z procesu tak instalační technik ušetří čas a zároveň celé instalace získají estetický vzhled. Díky rychlé instalaci tvarovek Push-fit mohou montážníci těžit ze zjednodušeného procesu, který však zároveň nabízí vysoce kvalitní a trvalý výsledek. Tvarovky si můžete zakoupit v našich Instalatércentrech.