Bytové studny Hydraloop

Moderní technologie i energeticky a ekonomicky šetrný způsob bydlení nás baví, představujeme bytovou čističku šedých vod pro zpětnou recyklaci - technologii Hydraloop.

Bytové studny Hydraloop zveřejněno: 25. 11. 2019

Zamezte plýtvání pitné vody do záchodu či na zahradě! Celosvětová potřeba ochrany vodních zdrojů nás vede k zamyšlení a nutnosti recyklovat vodu a znovu ji co nejhospodárněji využívat, tam kde je to vhodné. Bytové studny Hydraloop jsou zařízení je určené na recyklaci šedé vody. Neplýtváme, ale hospodárně vodu využíváme, čímž chráníme životní prostředí. Myšlenku samotné recyklace šedé vody pak ocení zejména nadšenci moderních technologií, majitelé ostrovních domů nebo obyvatelé polosamot na periferiích. Ti všichni dobře ví, že pitná voda není samozřejmost a že plýtvání jakéhokoliv směru není správně.

Praní, splachování, zalévání, zde všude kupujete pitnou, často chemicky ošetřenou vodu a zároveň platíte stočné, pokud jste napojeni na obecní kanalizace a nevlastníte domácí ČOV. Hydraloop vodu znovu recykluje a umožní její další využití.

Hydraloopem se budete chtít pochlubit! Moderní design a technologická "vychytávka" v jednom. Bytové studny Hydraloop mají výběr z různých velikostí a barev, umožní její umístění kdekoliv v domě, dokonce i v panelovém bytě. Její instalaci nemusíte situovat pouze do technických prostor nebo garáži. Provoz Bytové studny Hydraloop neruší, provozní hlučnost je srovnatelná například s chodem běžné myčky na nádobí.

Jak to celé funguje?

Odpadní voda z vany, sprchy, umyvadel (šedá voda) se vyčistí pomocí Bytové studny Hydraloop přímo u vás doma. Moderní technologie využívá aerobní biologické procesy a je vybavena UV lampou, která vyčištěnou vodu zbavuje většiny virů a bakterií. Voda je pak opět uvedena do oběhu separátním rozvodem užitkové vody a může se znovu využít na praní a splachování toalety. U modelu Hydraloop Xtra také na zalévání zahrady nebo napouštění bazénu, model Hydraloop Xtra zároveň umožňuje recyklovat i šedou pračkovou vodu.

Pro využití Bytové studny Hydraloop musíte stavebně připravit vhodné místo v domě a to včetně rozvodů vody a odpadů.

Výhody inovativní technologie Bytové studny Hydraloop:

  • Před pořízením bytové studny můžete požádat o dotaci z programu Dešťovka. Získat můžete až 50 % vložených nákladů.
  • Pořízením můžete eliminovat až 50 - 80 % spotřeby pitné vody v domácnosti
  • Žádná chemie. Bezúdržbový provoz, samočistící technologie, nízké provozní náklady
  • Možnost WIFI připojení a ovládání pomocí přehledné aplikace

Doporučujeme všem zákazníkům využít vždy odbornou instalaci zařízení včetně napojení na wifi a jeho nastavení. Nezapomeňte také na uzavření smlouvy na pravidelný roční servis, která je nezbytnou pro zachování záruky.

Bytové studny Hydraloop můžete objednat a zakoupit v naší prodejní síti Ptáček - velkoobchod. Na kteroukoliv z našich poboček nebo přímo k zákazníkovi jsme schopni dodat požadované zboží v rámci několika pracovních dnů od objednání, v závislosti na skladové disponibilitě výrobce. Více informací o produktech ze sortimentu divize Inženýrských sítí požadujte u svého prodejce, obchodního zástupce nebo na našich Instalatércentrech. Kompletní sortiment výrobků pro nakládání s dešťovou vodou je k objednání a zakoupení v prodejní síti Ptáček - velkoobchod.

Podrobné informace o nakládání s děšťovou vodou naleznete rovněž na webu: http://www.destovka-ptacek.cz/. Máte zájem o další informace nebo nabídku? Napište nám na inzenyrskesite(zavináč)ptacek.cz nebo použijte kontaktní formulář! S návrhem řešení a složitějšími realizacemi vám pomohou naši specialisté!

  • Bytové studny Hydraloop
  • Bytové studny Hydraloop
  • Bytové studny Hydraloop
  • Bytové studny Hydraloop
  • Bytové studny Hydraloop