Velikonoční otevírací doba Více informací ×

Biocidní ochrana Q700

Biocidní přípravek AV-EQUEN Q700 účinně likviduje bakterie u nových a stávajících systémů, nově mezi skladovým sortimentem na našich Instalatércentrech.

Biocidní ochrana Q700 zveřejněno: 8. 3. 2019

Biocidní přípravek Q700 účinně likviduje bakterie. U nových a stávajících systémů působí jako ochranný přípravek, který zabraňuje růstu bakterií a kvasinek v systémech. Přípravek Q700 je určen pro systémy chlazení a topení včetně podlahového vytápění. Nově tuto kapalinu naleznete mezi běžným sortimentem na všech našich Instalatércentrech!

Výrobek doplňuje stávající skladovou nabídku našich ochranných provozních kapalin Q100 (Ochrana před korozí a usazování vodního kamene v topných i chladících systémech) a Q400 (Odstraňování kalů a usazenin v topných i chladicích systémech).

Výhody biocidní ochrana Q700

  • Antibakteriální prostředí v podlahovém topení
  • Účinně likviduje bakterie
  • Netoxický a biologicky rozložitelný
  • Prodlužuje účinnost a životnost systémů

Biocidní přípravek pro ochranu topných systémů podlahového vytápění AV-EQUEN Q700 můžete nově zakoupit v prodejní síti Ptáček - velkoobchod. Kapalinu v 1 litrovém balení máme skladem na našich Instalatércentrech. Na větší projekty je možné objednat 20 litrové balení v kanystru. Více informací o produktech ze sortimentu divize instalace a vytápění a ohřev vody požadujte u svého prodejce, obchodního zástupce nebo na našich Instalatércentrech. Kompletní sortiment výrobků naší privátní značky AV-EQUEN je k objednání v prodejní síti Ptáček - velkoobchod.