Bezdotykové a praktické sušení rukou

Velmi rychle a hygienicky osuší ruce vysoušeče od Dysonu.

Bezdotykové a praktické sušení rukou zveřejněno: 3. 1. 2023

Nejen v době různých epidemií, ale i z běžného hygienického hlediska je příjemné využívat bezdotykové sušení rukou. Zvláště na úřadech, ve finančních ústavech, kulturních či sportovních zařízeních, restauracích a v neposlední řadě i obchodních centrech, by měly být bezdotykové baterie a osoušeče přímo samozřejmostí. Postupně pro vás doplňujeme nabídku osoušečů Dyson, novinkou jsou u nás Dyson Airblade Wash+Dry.

Osoušeče rukou Dyson jsou navrženy pro intenzivní provoz. Jsou vybaveny exkluzivní technologií Dyson, která zlepšuje komfort klientů, zákazníků a zaměstnanců. Všechny mají pětiletou záruku a jsou vybaveny HEPA filtry, což zvyšuje jejich kvalitu a účinnost.

Oproti konkurenčním výrobkům je prokázáno, že neaerosolizují více než papírové ručníky, které mají i další nevýhodu, kterou je vliv na přírodu, tedy náročnost výroby, uhlíková stopa a v neposlední řadě i následný odpad, se kterým se musí manipulovat a likvidovat. Ve výsledku to znamená, že Dyson má až o 99 % nižší provozní náklady než používání papírových ručníků a až o 85 % méně emisí CO2. Vytváří lepší prostředí na vašich toaletách a ve vašem okolí.

Některé osoušeče rukou jsou příliš pomalé a mnoho lidí osoušení rukou raději vzdá. Ale vlhké ruce mohou šířit až 1000 krát více bakterií než ruce suché. Hygienické sušení rukou je stejně důležité, jako jejich mytí. Bakterie a viry přenášené rukama na různé povrchy, mohou přežívat po dobu až několika hodin. To je důvod, proč je důležité osušit si ruce skutečně pořádně.

V případě výrobků od Dysonu odcházíte od umyvadla s čistýma a suchýma rukama. Žádná voda na podlaze. Díky technologii osoušení rukou Airblade™ v kohoutku lze osušit ruce přímo u umyvadla za pouhých 14 sekund. Uživatelé se kvůli osušení rukou nemusí přesouvat jinam, takže nekapou vodu na podlahu. Osoušeče rukou Dyson Airblade Wash+Dry, které nyní můžete zakoupit v síti prodejen Ptáček, nezabírají prostor a uživatelům zbude více místa pro další zařízení.