Otevírací doba 1. a 8.5. Více informací

BAXI Prime - elementární řešení

Představujeme vám lídra v segmentu ekonomických a chytrých řešení - plynový kondenzační turbokotel BAXI Prime, který již většina našich pravidelných zákazníků zná. Pro ty ostatní jsme připravili přehled se všemi důležitými fakty.

BAXI Prime - elementární řešení zveřejněno: 26. 6. 2017

BAXI Prime je základní modelová řada vysoce účinných kondenzačních kotlů BAXI. V nabídce jsou k dispozici dva modely v provedení kombi o výkonu 4,8 – 24 kW a 5 - 28 kW. Ekvitermní regulace (Ekvitermní regulace teploty v místnosti znamená, že spotřebič komunikuje se sondou umístěnou venku a podle ní nastavuje výkon, tím pádem i teplotu topné vody. Na základě venkovní teploty dochází k optimalizaci dodávaného výkonu, potažmo teploty vody v okruhu.) umožňuje řídit 1 nízkoteplotní (podlahové vytápění) nebo vysokoteplotní (otopná sestava s radiátory) topný okruh. Rozsah regulace je pro topnou vodu 25/80°C a pro TUV 35/60°C.

Plynové kondenzační turbokotle BAXI Prime

24 ERP
28 ERP
Objednací kód CM00052 CM00053
Regulovatelný výkon 4,8 - 24 kW
5 - 28 kW
Objem vody v kotli 7 l
7 l
Jmenovitý příkon: 89 W
94 W
Rozsah modulace až 1:5
až 1:5
Třída NOx 5
5

Výhody chytrého řešení kondenzačního kotle BAXI Prime:

  • Minimální rozměry 700 × 395 × 279 mm (vhodné do bytů)
  • Hmotnost prázdného kotle pouze 26 kg
  • Digitální LCD displej s podsvícením a ovládání pomocí mechanických knoflíků
  • Oběhové čerpadlo s vysokou účinností
  • Výstupní koaxiální kus ø 60/100 součástí balení kotle
  • Široká servisní síť po celé ČR (více jak 900 partnerů)
  • Až 5 let záruky

Kondenzační plynové kotle BAXI můžete objednat a zakoupit v prodejní síti Ptáček - velkoobchod. Produktovou řadu PRIME máme skladem na všech našich pobočkách. Přímo k zákazníkovi jsme schopni kotel, nebo příslušenství k němu dodat v rámci několika pracovních dnů od objednání. Více informací o produktech ze sortimentu divize Vytápění a ohřev vody požadujte u svého prodejce, obchodního zástupce nebo na našich Instalatércentrech. Kompletní sortiment výrobků značky BAXI je k objednání v prodejní síti Ptáček - velkoobchod.