Automatický kotel OPOP H815-A

Nový automatický kotel na tuhá paliva OPOP řady H8-A o výkonu 15 kW.

Automatický kotel OPOP H815-A zveřejněno: 10. 1. 2017

Výrobce kotlů OPOP představil nový automatický kotel na tuhá paliva H815-A. Kotel o výkonu 15 kW je určen spíše pro menší rodinné domy. Díky svým rozměrům je vhodný i pro menší kotelny, kde je nutné šetřit prostorem. Kotle OPOP řady H8-A jsou určeny pro spalování hnědého uhlí. Automatický kotel je vhodný pro uživatele, kteří chtějí mít nízké náklady na vytápění, šetřit čas potřebný k obsluze kotle s ručním přikládáním, a zároveň chtějí využít dotace na nový zdroj vytápění. Výrobek splňuje aktuální podmínky pro získání dotačních titulů.

Kotel H815-A umožňuje kromě klasického připojení prostorového termostatu, také napojení ekvitermní regulace (na základě venkovní teploty), a nebo doplnění o GSM a internetový modul. Zásobník na uhlí může být umístěn z pravé či levé strany kotle.

Výrobek je možné zakoupit v prodejní síti Ptáček Velkoobchod. Kotle jsou naskladněny na našich centrálních skladech, odkud jsme schopni je dodat na jakoukoliv naši pobočku, či místo určené zákazníkem, do několika pracovních dnů od objednání.