Otevírací doba 1. a 8.5. Více informací

Akce WILO Domestic 2017

Přinášíme vám přehled akčních cen firmy WILO na vybrané výrobky ze sortimentu čerpadel pro dům a zahradu.

Akce WILO Domestic 2017 zveřejněno: 6. 3. 2017

Hlavní novinkou letošního roku je nové vícestupňové čerpadlo WILO řady HiMUlti 3. Inovace ve formě nového ekologicky-úsporného elektromotoru a hydraulické části čerpadla s vyšší účinností zajišťuje nižší spotřebu energie nutné pro provoz a tišší chod. Čerpadlo zároveň splňuje veškeré funkční požadavky na moderní výrobky a Evropské standardy.

  • Verze HiMulti 3C1-24 P je samonasávací čerpadlo se spínacím zařízením včetně integrované ochrany proti chodu na sucho, využitelné především jako mobilní zdroj vody pro zahrady, chaty, chalupy a rodinné domy.
  • Verze HiMulti 3H 100-45 je domácí vodárna se 100 litrovou tlakovou membránovou nádobou, se systémem Plug & Pump a kompaktní optimalizací chodu motoru. Vodárna je určená k posílení tlaku vody v rozvodné síti, například v domech na konci obcí a nebo ve vysokých stavbách.
  • Verze COR-1 HiMulti 3 - 45 EM je malou automatickou posilovací stanicí s plynulou regulací otáček, poskytující maximální komfort včetně úspory energie, tiššího chodu, určenou k posílení a udržovaní konstantního tlaku ve stávajícím vodovodním řádu.

Zajímavou novinkou za velmi dobrou cenu je inovovaná domácí samonasávací vodárna COR-1 WJ 401 EM NG. Toto komfortní čerpadlo je doplněné odděleným frekvenčním měničem Sirio XP, který je možné umístit na pohodlně dosažitelné místo v domě a zabezpečuje všechny výhody plynulé regulace včetně ochrany a ovládání.

Nabídka akce WILO Domestic 2017 byla nově rozšířena taktéž o nový prečerpávač kondenzátu Plavis 013C. Jedná se o zcela novou technologii s velmi tichým a úsporným čerpadlem a se snímáním hladiny pomocí ponorných elektrod zabezpečujících spolehlivější provoz výrobku. WILO Plavis 013C je náhradou za oblíbenou přečerpávací stanici WILO DrainLift CON, která se již přestala vyrábět.

Platnost akce od 1.3. do 30.11.2017.

Čerpadla a vodárny WILO je možné zakoupit v prodejní síti Ptáček Velkoobchod. Více informací o produktech ze sortimentu inženýrských sítí a čerpadel a vodárenství požadujte u svého prodejce nebo obchodního zástupce.

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Akční leták - WILO Domestic 2017 PDF 1.18 MB