Zaregistrujte se na "Grundfos pro instalatéry" a vyhrajte lístky na Premier League

Jste instalatér? Jste registrovaný na portálu "Grundfos pro instalatéry"? Pokud ne, nyní je tu šance pro vás! Zaregistrujte se a vyhrajte lístky na Premier League!

Zaregistrujte se na "Grundfos pro instalatéry" a vyhrajte lístky na Premier League zveřejněno: 19. 6. 2017

Grundfos pro Instaléry je speciální program společnosti Grundfos tvořený webovou aplikací obsahující informace o speciálních produktech, službách a nabídkách. Profesionální instalatéři mohou využívat nasbírané body k nákupu výrobků/služeb v prodejní síti Ptáček - velkoobchod. Pokud se do programu pro instalatéry zaregistrujete, pravidelně budete dostávat anketní otázky, které můžete nebo nemusíte vyplňovat.

Do losovaní o lístky se dostane každý instalatér, který se jako nový člen zaregistruje do webové aplikace "Grundfos pro instalatéry" na adrese: https://cz.grundfos.com/grundfos-for-installers/jo...

Máme pro vás skvělou nabídku! Když se přihlásíte do apliakce Grundfos pro instalatéry v rozmezí od teď do 15. července, nestanete se jen členem rychle rostoucího programu "Grundfos pro instalatéry", ale budete mít rovněž šanci na výhru dvou lístků na fotbalový zápas Premier League podle vašeho výběru. Letenky a ubytování jsou součástí výhry!

Soutěž je určena pro profesionální instalatéry, zákazníky společnosti PTÁČEK-velkoobchod, a.s.. Zaregistrujte se ještě dnes a brzy už se můžete vydat na cestu na jeden z věhlasných anglických fotbalových stadionů!

Čerpadla Grundfos můžete objednat a zakoupit v prodejní síti Ptáček - velkoobchod. Většinu běžných produktů, jako například přečerpávací stanice, elektronická a cirkulační čerpadla na topení, nebo kalová čerpadla, domácí vodárny a čerpadla do studní a vrtů máme skladem na centrálních skladech a vybraných pobočkách. Na ostatní pobočky nebo přímo k zákazníkovi jsme schopni produkty dodat v rámci několika pracovních dnů od objednání. Více informací o produktech ze sortimentu divize čerpadel a vodárenství požadujte u svého prodejce, obchodního zástupce nebo na našich Instalatércentrech.

Přečetli jste si již o novince letošního roku domácí vodárně GRUNDFOS SCALA2 a máte přehled o akční nabídce GRUNDFOS AKCE 2017? Sledujte náš web a neuteče vám žádná důležitá informace.