Velikonoční otevírací doba Více informací ×

GRUNDFOS Premium - srpnové odměny

Získejte dárky za nákup čerpadel GRUNDFOS. Srpnová akce GRUNDFOS Premium platí od 5.8. do 31.8.2017!

GRUNDFOS Premium - srpnové odměny zveřejněno: 7. 8. 2017

Vážení instalatéři a montážní firmy,
rádi bychom vás informovali o zahájení srpnové akce programu GRUNDFOS Premium. Za libovolný odběr jakýchkoliv čerpadel značky GRUNDFOS v celkové hodnotě minimálně 15.000 Kč bez DPH získáte jako odměnu nové oběhové čerpadlo, ALPHA1 L 25-40 180.

Jakmile si montážní firma nebo osoba podnikající v instalatérské a topenářské činnosti zakoupí v době trvání akce libovolný počet a typ čerpadel v naší prodejní síti Ptáček Velkoobchod na jedné faktuře v celkové výši přesahující 15.000,- bez DPH* může po registraci nákupu na webu grundfospremium.cz získat zdarma výše uvedenou odměnu. Akce probíhá v termínu od 5.8. do 31.8.2017 nebo do vyčerpání zásob. Akci nelze využít opakovaně. Dárky získává zákazník po registraci a kontrole odběru přímo od společnosti GRUNDFOS, nikoliv na našich pobočkách.

Počet dárků je omezený, proto neváhejte a zapojte se co nejdříve! Pod odkazem naleznete podmínky registrace a v příloze níže podrobná pravidla akce.

*do limitu 15.000,- bez DPH se počítá pouze hodnota zakoupených výrobků značky GRUNDFOS

Čerpadla a výrobky GRUNDFOS je možné zakoupit v prodejní síti Ptáček Velkoobchod. Více informací o produktech ze sortimentu inženýrských sítí a čerpadel a vodárenství požadujte u svého prodejce nebo obchodního zástupce.

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Podrobná pravidla GRUNDFOS Premium srpen 2017 PDF 361.20 KB